Családi jakuzzi, ami teljes testmasszázst kínál

A masszázsmedence a kikapcsolódásról és a relaxációról szól, ezért fontos, hogy legyen elég tered a meleg vizes hidromasszázs élvezetére. A zsúfoltságot elkerülendő általában olyan jakuzzit ajánlanak a szakértők, amely az állandó használók létszámánál eggyel többet is képes befogadni. A Relay 6 személyes masszázsmedencéje tehát tökéletes egy 5 tagú családnak, ha együtt akarnak lazítani!


A Relay az amerikai klasszis, a HotSpring medencék egyik nagyobb jakuzzija. Nagy medence térrel rendelkezik, amelyben 5 ülőhely és egy fekhely kapott helyett. A fekvőhely teljes testmasszázst kínál, a nyak, a hát, a combok és a talpak masszírozását is beleértve. Összesen 40 befúvóval rendelkezik a beltér, amelyek változatos kiosztással egyedi élményt kínálnak. Minden ülésben egy kicsit más masszázs vár rád. Fő a változatosság. A víz és levegő beverékével dolgozó, erős és tényleg valódi masszázsélményt kínáló jetek erőssége és sokszor iránya is személyre szabható, így minden jakuzzizó saját igényeinek megfelelően állíthatja be az okos szerkezetet.

A HptSpring medencék már több évtizede a jakuzzi ipar élvonalába tartoznak innovatív megoldásaiknak, felhasználóbarát medencéiknek és magas technikai kritériumaik miatt. Ezek az amerikai medencék jóval az ipari standerd felett teljesítenek például hőszigetelésben. A külső és belső tér közötti részt teljesen kitölti a hőszigetelő hab, ami olyan hatékony, hogy a külső időjárástól függetlenül a medence könnyedén (és olcsón tartja) a beállított hőmérsékletet. Környezet és pénztárca kímélő masszázsmedenceként a Relayt is öröm használni, nem kell aggódnod a víz hőmérséklete vagy tisztasága miatt.

Két motorral és 6 m2-es szűrőfelülettel rendelkezik, így a víz tisztán tartásával sem lesz túl sok feladatod. A megfelelő adalékanyagok használatával akár 1 évig is elhúzhatod a kötelező vízcserét és éves karbantartást. Ennek a medencének ugyanis a tágas tér, a változatos masszázs és a kiváló hőszigetelés mellett az a legnagyobb előnye, hogy működik. Egyszerűen, könnyen és megbízhatóan. Aggodalom és plusz feladatok helyett örömet és kikapcsolódást hoz az életedbe. Megmutatja, hogy milyen jövedelmező lehet a minőségi kikapcsolódás és az otthoni wellness a családi dinamikára, az egészségre és a mentális állapotra.

A HotSpot sorozat legnagyobb medencéje egy nagycsalád számára is ideális. 1290 literes űrtartalma már arra is elég, hogy a kicsik megszeressék a vizet és megszerezzék a vízbiztonságot. A nagyobb gyerekek pancsolhatnak a hűvösre hűtött vízben, a felnőttek pedig élvezhetik a meleg lazító és stresszűző hatását. A gyakori masszázsmedence használattal javíthatod a saját és szeretteid egészségét, erősítheted a szív-és érrendszeredet és beindíthatod a kiválasztást és anyagcserét. Álmatlan éjszakákon is számíthatsz a jakuzzi álmosító hatására, és a pihenés mellett a partik központja is lehet.

Ha tehát egy kiváló minőségű, luxus jakuzzit keresel, amely sokoldalúságával minden helyzetre tökéletes megoldást jelent, legyen szó partiról,  magányos relaxálásról vagy családi délutánról, akkor látogass el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe és nézd meg személyes a Relay jakuzzit. Vagy látogasd meg az online térben, a 3D-s séta alkalmával!