A jakuzzi víztisztaságának első számú titka

Napközben még kellemesen melegít a Nap, de hamarosan ennek is búcsút intünk, ahogy csúszunk bele az őszből a télbe. A kerti munkálatokat és teraszrendezést tehát érdemes még most elvégezni, mielőtt túl hideg lenne. Ezek közé tartozik a jakuzzi felkészítése a télre és a téli használatra!


Az igazi jakuzzi szezon még csak most kezdődik, ezért mi arra biztatunk, hogy ne téliesítsd a medencét, hanem egy alapos tisztítás és karbantartás után töltsd fel friss vízzel és élvezd a hűvös hajnalokon a meleg vizes masszázs áldását. A karbantartást kezd a csőrendszer tisztításával, ami a láthatatlan lerakódásoktól is megszabadul. A nehezen hozzáférhető csövek belsejében lerakodó kosztól a legkönnyebben az AquaFinesse Spa Clean tablettájával szabadulhatsz meg.

A 2008-as lyoni kiállításon nagydíjat nyert innováció az AquaFinesse egyik legnépszerűbb terméke, mert több éves kosztól is képes megszabadítani a medencét. Annak oldalfalát, a csövek és a jetek belsejét, valamint a szűrőket is azonnal megtisztítja! A tabletta használata ráadásul nagyon egyszerű, csak bele kell tenni a szűrőházba, hogy felolvadjon, majd pár napig minél többször megjáratni a rendszerben a tisztítószeres vizet, hogy mindenhova eljusson az anyag.

Ezután már csak le kell ereszteni a vizet és frisset tölteni bele, hogy indulhasson az őszi/téli masszázsmedence szezon. Kristálytiszta vízzel!