Kompakt jakuzzi, orvosilag hatékony masszázzsal

Kis mérete nem jelent kompromisszumot a terljesítmény terén, csak a fogyasztás és a műszaki kívánalmai aprók, az élmény, amit nyújt hatalmas! Ez a HotSpring legkisebb, háromszemélyes masszázsmedencéje, a kisebb teraszokra, kertekbe ajánlott, Jetsetter!


Egy fekvőhellyel és két ülőhellyel rendelkező masszázsmedence első látásra is impozáns látványt nyújt. Elegáns megjelenése, belső és külső világítása nappal és éjjel is szemet gyönyörködtető, de vajon milyen masszázst kínál? Viszonylag kis mérete miatt, ugyanis kevés befúvó található benne. Szám szerint 14, ami nem tűnik acélos mennyiségnek. De csak addig, amíg ki nem próbáljuk. Akkor ugyanis érezhető, hogy a stratégiai, orvosi szempontból releváns pontokat masszírozó jetek szerényebb számuk ellenére is hatalmas eredményeket tudnak elérni.

A Jetsetter hatékonysága nem is kérdés, a gyártó cég több, mint 45 éves tapasztalata meglátszik a végeredmény kifogástalan minőségén. A HotSpring medencék minden ikonikus tulajdonságával bíró Jetsetter örömöt hoz majd bármely háztartásba.

Ahogy a videóban is látható, a mérete egyáltalán nem korlátozza a medence teljesítményét és a hidromasszázs is az igazi masszázsterápiák pozitív hatásait nyújtja. Kisebb kertekbe, pároknak ideális választás ez a jakuzzi, amit könnyű karban tartani, elég csak félévente cserélni a vizét és a teljes testet felüdítő masszázst kínál!

Látogass ki szeptember 18-ig a SpaTrend Expóra és próbáld ki személyesen is a medence kínálta luxust!