A modern masszázsmedencék királya

A HotSpring masszázsmedencék legnagyobb jakuzzija a hétszemélyes Prism, ami különleges belső és külső megoldásaival, hangulatos fényeivel és extenzív masszázsprogram kínálattal rendelkezik. A modern masszázsmedencék királya igazi nagypályás, ami túlszárnyalja a képzeletet.


A Prism a HotSpring medencék Limelight sorozatába tartozik, így a belső (és külső) világítása is egészen lenyűgöző. A tökéletes hangulat megteremtéséhez az egész medence belső LED spotokkal van meghintve. Összesen 38 fényforrás kapott helyet a belső térben, amihez hangulati elemként egy ugyancsak megvilágított szökőkút is társul. A intim légkör és kellemes környezet megteremtése mellett természetesen a masszázsprogramok sincsenek elhanyagolva. A közel három méter hosszú (231 x 279 x 97 cm) jakuzziban 9 eltérő jet típus és összesen 73 befúvó gondoskodik a teljes test maradéktalan átmozgatásáról.

A hét férőhely (1 fekvő- és 6 ülőhely) mindegyike egymástól eltérő masszázsjet kombinációt kínál, hogy megkönnyítse az igényeid szerinti programok kiválasztását. A férőhelyek között egy magasított ülés is található, amely az alacsonyabb és fiatalabb használóknak lesz ideális pihenőhely. A masszázsjetek ereje és sokszor iránya is szabadon állítható, hogy minél személyre szabottabb élményben lehessen részed. Erről a három darab masszázsmotor gondoskodik, amelyeket együtt vagy külön-külön is üzemeltethetsz.

A Prism egy közel 2000 liter víz befogadására alkalmas gyönyörű monstrum, ami a gondos tervezésnek köszönhetően nem tűnik ormótlannak. A belső térben a hajlított, finom átmenetekkel elválasztott férőhelyek kényelmet és stabil ülést, fekvést kínálnak, kívülről pedig a sarkoknál elhelyezett hangulati fények és a modern, fahatást nyújtó burkolat kölcsönöz természetes és könnyen szerethető megjelenést a masszázsmedencének.

A HotSpring legnagyobb jakuzzija egy könnyen személyre szabható (a fények színe és a masszázserő is állítható), tágas belső térrel és változatos masszázsprogram kínálattal rendelkező erőgép, ehhez tökéletes passzoló magas minőségű anyagokból, első osztályú szűrőrendszerrel és pazar hőszigeteléssel. A modern technikai megoldásai lehetővé teszik, hogy egész évben energiatakarékosan használhasd a hétszemélyes jakuzzit és az egész családdal vagy akár barátokkal együtt élvezzétek a hidromasszázs stresszűző és egészségőrző erejét!

Látogass el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe, ahol személyesen is megismerkedhetsz a magas minőségű HotSpring medencék családjával, hogy saját bőrödön tapasztald egy profi masszázsmedence képességeit!