Romantikus kerti bútorok tartós polyrattanból

Az elegáns, minőségi és különleges formavilágú polyrattan bútorairól híres Domus Ventures Ethos kollekciója a kényelem nagy követe, amely természetes hatású anyaghasználatával a rusztikus és a modern kertekben egyaránt tökéletesen mutat.


Az Ethos bútorok ismérve az időjásárálló műrattan, ami megszólalásig hasonlít a rattan bútorokra, de nem törik, nem penészedik és nem fakul erős napsütés hatására sem. A műrattan vagy polyrattan alap rendkívül erős, tartós és több színben is elérhető. A rattan bútorok természetközeli báját visszafogott eleganciával vegyítő étkezők és ülőgarnitúrák kényelmesek, puhák és különleges formáikkal egyedivé teszik a teret.

A lekerekített formák gyakran dominálnak az Ethos bútorok kinézetében, legyen szó egy hagymakupolás kanapéról vagy egy alma alakú fotelról! Az ívelt háttámlák a székeknél, foteleknél és kanapéknál is rendre visszaköszönnek, amitől egyszerre tűnnek barátságosnak és dekoratívnak. A kézi szövéssel készített rattan fonás lehetővé teszi az egyedi formák mesteri kialakítását. Ezt a magas minőséget erősíti a puha műbőr szövet, a Marina Plus is!

A jachtokon is előszeretettel használt szövet maximálisan időjárásálló, így nem kell tartanod az Ethos bútorok sebezhetőségétől. Még a szövet is tökéletesen UV-álló, sőt bírja a vizet, az esőt és hideget is -20°C-ig. A szövet tapintása nagyon kellemes és a világos színe miatt sem kell aggódnod. A víztaszító szövetet elég csak egy nedves anyaggal áttörölnöd, hogy eltávolítsd róla a port vagy a kiöntött italt.

A kényelmes bútorcsalád széles kínálattal rendelkezik, amelyekből egy minden igényt kielégítő luxus, wellness teraszt is könnyedén berendezhetsz. Az étkező és ülőgarnitúra mellett, napozók, kanapék és kis asztalok közül válogathatsz, amelyek remekül kiegészítik egymást és teljesen lefedik az igényeket. Nézz szét te is az Ethos kültérre optimalizált bútorcsalád kínálatában online vagy akár személyesen a SpaTrend bemutatótermek felkeresésével, ahol szakértő eladók várják, hogy segítsenek berendezni álmaid teraszát!