A kis masszázsmedencék élménye is személyre szabható

A kisebb masszázsmedencék értelmeszerűen kevesebb jettel is rendelkeznek, de ez nem azt jelenti, hogy azok nem nyújthatnak személyre szabadható és teljes testre ható élményt!


A Caldera Spas Celio medencéje mindössze három személyes, így mindenképpen a kisebb modellek közé tartozik. Ez az egy fekvő és két ülőhellyel bíró medence azonban nem kevesebb, mint 18 jettel rendelkezik. Ezek egyike az AdaptaFlo (ebből három is található a medencében), amely arról nevezetes, hogy mind iránya, mind erőssége állítható.

Az AdaptaFlo jeteket mindenki saját igényének és az általa választott masszírozásra váró területnek megfelelően állíthatja, akár minden fürdőzés alkalmával. A többféle jet típus hiányáért tehát bőven kompenzál a személyre szabhatóság. Van azonban még egy jet típus a medencében, amiről érdemes szót ejteni. Ez az AdaptaSsage, amely két befúvóval is rendelkezik. A két befúvó egy körkörös, váltó hatású vízsugárral kényezteti a kívánt területet, amelynek simogató hatása különösen kellemes a feszült, fáradt izmoknál.