A legegészségesebb medencetisztító

A masszázsmedencék tisztításához használt vegyszerek irritálhatják a bőrt, és ha a klór túl nagy mennyiségben fordul elő, akár a bőrön keresztül fel is szívódhat. Ez az AquaFinesse esetében nem fordulhat elő. Miért?


Első sorban azért, mert ez a környezetbarát megoldás nem számít vegyszernek, csak tisztítószernek, amely kíméletes a bőrhöz, de kíméletlen a szennyeződésekkel szemben.

Az AquaFinesse kedvező hatása mellett könnyen adagolható, és maradéktalanul leegyszerűsíti a víztisztítást. Emellett a termék mellett nem kell külön ügyelni a pH szintre, és habzásgátló szerek alkalmazására sem lesz szüksége, ezeket ugyanis elvégzi Ön helyett a készítmény.

Időt és energiát spórolhat tehát a heti egyszer használatos folyadékból, amely annyira lecsökkenti a medence klór igényét, hogy az jóval az egészségügyi határértéken belül marad. AquaFinesse-t használva nem kell aggódnia a medencevíz tisztaságáért és egészségéért sem.

Caldera Spas bemutatótermi készletének exkluzív kiárusításával szeretne mindenkit a kipihentebb és egészségtudatosabb életmód felé mozdítani: regisztráljon a weboldalon, s látogasson el a MAXCity-be, hogy élőben is megtekintse a masszázsmedencék és tisztítószerek széles választékát.