A halloweeni jakuzzizás 3 kelléke

Noha a Halloween nem annyira elterjedt ünnep itthon, mégis tökéletes alkalom egy baráti összejövetelre. Az este biztos felejthetetlen lesz, ha azt a három kelléket beveti.


1. Gyertyák

A sötét, misztikus éjszaka adott, de nem lenne tökéletes az összkép, ha nem lennének ott a gyertyák. Azon túl, hogy milyen praktikus némi világosságot teremteni az éjszakai fürdőzéshez, még a hangulatot is emeli. Jöhetnek a nyárról maradt lampionok és a gyertyák, minden mennyiségben.

2. Horror film

Az ijesztő hangulat megalapozásához jöhetnek a horror filmek. A sötét kertben, ahol minden árnyakba burkolózik, és minden nesz még hangosabbnak tűnik, csak fokozódik a hatásuk, így garantáltan számíthat egy jó kis ijedezésre.

3. Koktél

Az őszi ízeit és illatait megidéző koktél tökélete kiegészítője egy ilyen jakuzzis programnak. És bár általában nem javasoljuk az alkohol és a meleg víz keverését, egy finom alma cider ilyenkor bátran felkerülhet a beszerzési listára.

Caldera Spas bemutatótermi készletének exkluzív kiárusításával szeretne mindenkit a kipihentebb és egészségtudatosabb életmód felé mozdítani: regisztráljon a weboldalon, s látogasson el a MAXCity-be, hogy élőben is megtekintse a masszázsmedencék széles választékát.