A tökéletes ülőgarnitúra minden teraszra

Az ideális kerti bútor megtalálásával maximálisan kihasználhatod a teraszodat, ami nemcsak nyugalmat, de kényelmet és tökéletes relaxáló helyet hoz az életedbe. A belga Jati&Kebon bútorok pont ilyenek!


A Jati&Kebon bútorok elegáns formavilága és nagy szín- valamint elemválasztéka lehetővé teszi, hogy a terasz hangulatától és méretétől függetlenül, emelje a kültér fényét.

Az első osztályú minőséget képviselő bútorokban minden megvan, ami ideálissá teszi őket fedetlen teraszokra is. A könnyű, de strapabíró és ellenálló alumínium váz terhelhető, nedvességálló és nem igényel speciális karbantartást. Ugyanez igaz a kényelmet garantáló szivacsokra is. Ezek egy különleges Quick Dry szivacsból készültek, ami (ahogy a neve is mutatja) gyorsan megszárad esőzés vagy vizes testtel történő használat után. A szivacsokon pedig Sunbrella szövet feszül, ami víz- és UV álló. Erős napsütéstől sem roncsolódik a szövet és foltosodástól, kifakulástól sem kell tartanod!

A váz háromféle, míg a párnázat négyféle színben elérhető és a változatos elemek (fotelek, két- és háromszemélyes szófák, sarokelemek, végelemek és ottománok) jól variálhatóak, így könnyű kiválasztanod a teraszodhoz leginkább illő darabokat a Reno családból!

Az ülőgarnitúra minden eleme minimális gondozást és karbantartást igényel, és mivel az elemek a jól bírják a változatos időjárást, ezért egy gondozásmentes, kényelmes és divatos ülőgarnitúrára tehetsz szert, ha te is a Jati&Kebon minőségre szavazol.

Élvezd teraszodat az év akár minden napján zavartalanul a Renóval!

Az ülőgarnitúrát személyesen is megtekintheted és kipróbálhatod a SpaTrend bemutatótermeiben!