Inspiráció és minőségi kerti bútorok egy helyen

Az álom terasz berendezésének feladata egyre nehezebb, ahogy bővül a minőségi termékek kínálata. Az otthonos és puha vagy éppen különleges és magával ragadó design darabokból kiválasztani azt, amit egy évtizedig is örömmel használsz nem könnyű, de van segítség. A Gardentrend segít megtalálni a stílusban, méretben és funkcióban is tökéletes kerti bútorokat és árnyékolókat külteredhez!


A prémium termékek között ott találod a Jati & Kebon, a Luxor és a WOW ülőgarnitúrákat, kanapékat, foteleket és egyéb szetteket. Az időjárásálló design nemcsak a tartós, de könnyű vázszerkezetben jelentkezik, hanem a vízlepergető és UV-álló szövetben és huzatokban is. Ennek köszönhető, hogy az alábbi WOW ülőgarnitúra is ideális kültéri választás. Bár megjelenésében egy beltéri bútorra hasonlít, valójában fedetlen teraszokra is ajánlható. Ha nem akarsz lemondani a maximális kényelemről, akkor a WOW luxus, okos és tartós megoldásait keresd!

A minimalista, modern és romantikus stílusú termékek egyaránt megtalálhatóak a Gardentrend kínálatában. Legyen szó érkezőszettről, ülőgarnitúráról, kávézósarokra, napozókra vagy Day Bedekről, a többféle, de egyaránt megnyerő stílust felvonultató bútordarabok között biztos találsz kedvedre valót, amelyeket akár kombinálhatsz is egymással. A különféle szettek mérete is nagy változatosságot mutat, ezért akkor is sikerrel kereshetsz, ha négyszemélyes vagy ha 12 személyes étkezőasztalt keresel. Az alább látható Jati & Kebon étkezőhöz például nem kell nagy kert vagy hatalmas terasz. Romantikus kötélfonataival, vastag párnáival maximális kényelmet kínálatnak városi környezetben, kisebb teraszokon is!

A luxus kínálatban nemcsak asztalok, kanapék, székek vagy éppen kerti bárpult található, hanem rengeteg árnyékoló is. A Jardinico és az Umbrosa kiváló minőségű termékei jól bírják a szelet, az esőt és az UV sugárzást is. A hagyományos formák mellett egészen rendhagyó design darabokkal is gazdagíthatod otthonod. A geometrikus és természeti formavilág ihlette napernyők is várnak a Gardentrendnél, amelyekkel különlegessé teheted teraszodat.

Az inspirációt és luxus kültéri termékeket kínáló Gardentrend választékát személyesen is kipróbálhatod, országosan három helyszínen is. A bemutatótermekben első kézből győződhetsz meg a termékek magas minőségéről, az anyagok tartósságáról és a legendás kényelmükről! Ha szeretnéd a tavaszi szezon előtt feljavítani, netán átalakítani a teraszodat, akkor bízd magad bátran a Gardentrend szakértő csapatára!