Időjárásálló design bútorok a teraszra

A kisméretű teraszokhoz is tökéletesen illeszkedő, légies megjelenésű kerti bútorokkal jelentkezik a spanyol központú Resol, ami eleganciát és színt visz a külteredbe!


A többszörösen díjnyertes design bútorgyártó Resol kiváló tervezéssel, környezetbarát és ergonómiailag kidolgozott kerti bútorokkal hozza vissza a régi, fém designú székeket, fotelokat, asztalokat és napágyak a köztudatba. A kevésbé kültérbarát és kényelmes fémet lecserélték strapabíró, időjárás- és UV álló polipropilénra, amit üvegszállal és alumíniummal keverve tesznek még tartósabbá.

A kültéri körülményekhez teljesen idomuló bútorok légies könnyedsége és egyszerű, de megnyerő megjelenése még a kisebb teraszokat sem nyomja agyon, így ideális erkélyekre is.

Magával ragadó megjelenésül és nagy színválasztékuknak köszönhetően bármilyen kertbe, teraszra beilleszthetőek, legyen szó magánházakról vagy szállodákról. A nagy számban még impozánsabb bútorok a gondos tervezés nyomán kényelmesek, szinte körbeölelik a testet. Súlyuk csekély, ezért egyszerűen mozgathatóak és tisztításuk is könnyű.

A cég nemcsak az ergonómiai tervezés, a minőségi alapanyagok mellett elkötelezett, hanem a környezetvédelem mellett is. Ennek bizonyítéka a Green Edition kollekció, amelyet újrafelhasznált műanyagból készítenek. Ráadásul ez még nem is végcél. A cég szeretné előbb-utóbb minden bútorát 100%-ban újrafelhasznált alapanyagból készíteni.

Ha már rég óta keresel klasszikus formavilágú, időjárásálló kerti bútort, amivel nem kell sokat foglalkozni, akkor ismerd meg jobban a Resol kínálatát!