A világ legkényelmesebb jakuzzija

A Caldera Spas jakuzzik megnyerő külsejüket a BMW dizájn csapatának köszönhetik, míg végtelenül kényelmes, a test vonalát tökéletesen lekövető belső formavilágukat orvosok szakértő munkája alakította. Ez az egyike oka, hogy Amerika egyik kedvenc jakuzzi márkája a világ legkényelmesebb masszázsmedencéje is egyben.


A megjelenés, a teljesítmény és a víztisztítás mellett legalább olyan fontos egy jakuzzi belső kialakítása, amely meghatározza a benne eltöltött idő minőségét. Az emberi test vonalait hűen követő ülések és fekvőhelyek az első osztályú jakuzzik sajátja, de van valami, ami kiemeli a Caldera Spas modelljeit a tömegből. Ez pedig a lábtartók és fejpárnák okos használata. Ennek köszönhetően még a legerősebb masszázsfokozatnál sem kell attól tartani, hogy "kirepülünk" a székből. Az, mintegy óvó bölcső, szinte körbe öleli a testet. Az alábbi videóból pedig az is kiderül, hogy miért olyan kényelmesek ezek a medencék még az alacsonyabbak számára is.

A masszázsmedencékről képek nézegetése és a specifikációk olvasása után rengeteg mindent megtudhatunk, de a végső döntést mindig előzze meg egy személyes találkozó is. Ennek fontosságára hívja fel a figyelmet a SpaTrend, akik több évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött vallják, hogy a több évtizedre szóló befektetést mindig testre szabottan válasszuk. Pontosan emiatt található a legtöbb bemutató termükben egy mindig feltöltött medence, amit vásárlás előtt az érdeklődők kipróbálhatnak. Így biztos, hogy olyan döntést hoznak majd, ami minőségi javulást hoz a mindennapjaikba!

Augusztus 28-án indul az idei első SpaTrend Expo, amelyen személyesen is várják a látogatókat. Egyszerre az ország négy helyszínén tekinthetőek meg a világ élvonalába tartozó jakuzzik. Ürömön, Törökbálinton, Nyíregyházán és Veszprémben rendezik meg a 10 napos Expo Globalt, ahol minden a kültéri wellnessről, jakuzzikról és grillekről szól majd. Gyere el, nézd meg, próbáld ki és vidd haza a számodra legideálisabb modellt!