Sportolj és lazíts a jakuzzis úszómedencében

Az Endless Pools egy olyan komplex medence, amelyet sportolásra, rekreációra és pihenésre is egyaránt használhatsz. Az Amerikában gyártott wellness eszköz két jól elkülönített részből áll, hogy minél jobban kihasználhasd a többfunkciós teret. Mozogj, majd lazulj el egyetlen helyszínen, amikor csak kedved van!


A többféle méretben és kialakítással elérhető Endless Pools rendszerek komplex, egyszerűen telepíthető egysége izgalmas keveréke az úszó- és a masszázsmedencének. A medence egyik felén helyezkedik el a relaxálást segítő masszázsrendszer, erős és állítható befúvókkal, míg a másik területen a sportoláson (vízi aerobik, futás, biciklizés és úszás) van a hangsúly.

A két funkció van, hogy fizikálisan is két területet alkot, külön víztérrel és egyénileg állítható hőmérséklettel. De akár egyterű, akár elválasztó fallal rendelkező Endless Pools medencét választasz, lesz egy teljes értékű, több férőhellyel és változatos jet, tehát masszázsfunkcióval ellátott jakuzzid, ahol kipihenheted magad, ellazíthatod az izmaidat és élvezheted a meleg vizes hidromasszázs minden egészségügyi előnyét. Sportolás előtt bemelegítéshez vagy munka utáni lazításhoz is tökéletes helyszín ez, ahol levezetheted a feszültséget.

Emellett pedig ott van a sportolásra kialakított rész, ami a statikus pihenés helyett az aktív pihenést helyezi a fókuszba. Az Endless Pools Fitness System ezen része egy modern kialakítású úszómedence ellenáramoltató rendszerrel kiegészítve a dinamikus mozgás kedvéért. Ezt a fokozatosan állítható egységet távirányítóval, akár egyenesen a vízből is kezelheted. Az ellenáramoltató rendszer egy folyó sodrásának erejét szimulálja, ami lehetővé teszi, hogy kis helyen is élvezhesd a végtelen úszás/futás örömét.

A rendszer segítségével nem kell 50 méteres medencét építtetned a kert végében vagy uszodát keresned a környéken, mert képes leszel órákig úszni folyamatosan, fordulók nélkül. Mivel az ellenáramoltatás erőssége állítható, ezért kezdőknek, úszni tanulóknak, rehabilitációban részt vevőknek és aktív, sőt profi sportolóknak is kellemes kihívást jelent. A rendszer emellett kiegészíthető egy víz alatti futópaddal vagy biciklivel, tehát az úszás mellett a több mozgásformát is kipróbálhatsz a vízben. Miért jó ez?

A vízben végzett aktív mozgás - víz ellenállása miatt - jobban megdolgoztat, ráadásul a víz felhajtó erejének köszönhetően, mindezt úgy teheted meg, hogy az ízületeidet is kíméled. A vízben végzett séta még az idősebb vagy mozgásukban korlátozott családtagok számára is hasznos mozgásforma, ami egyszerre kíméli és erősíti a testet.

A medence oldalán pedig külön kapaszkodókat is találsz, ha éppen vízi aerobikra, vízi tormára vagy vízi jógára vágysz!

Az Endless Pools medencék ötvözik a jakuzzik pozitív élettani hatásait az úszómedencék sportolási lehetőségeivel. Ha te is szeretnéd a vízi sportot a mindennapjaid részévé tenni, de nem akarsz lemondani a jakuzzi nyújtotta örömökről sem, akkor ez a különleges kettős megoldást kínáló medence lesz a megoldás! A SpaTrend bemutatótermeiben magad is kipróbálhatod milyen sokat tud adni egy jakuzzis úszómedence!