Alakítsd ki saját wellness részlegedet az Endless Poollal

Egyetlen termékkel létrehozhatod a saját, külön bejáratú wellness egységedet, ahol mindig kéznél a mozgás és a luxus pihenés öröme is. Az Endless Pool egy izgalmas kialakítású medence, amelyben egy külön masszázsmedence rész is helyett kapott, hogy a mozgás után, jöhessen azonnal a jól megérdemelt lazítás.


Mindegy, hogy fiatal, idős, aktív sportoló vagy csupán vízkedvelő az ember, az Endless Pool minden korosztály és fizikai adottságú ember életébe rengeteg pozitív változást hozhat.

Kihasználhatod a vizes sportok ízületvédő erejét, élvezheted a meleg víz lazító hatását, kényeztető masszázzsal űzheted messzire a fáradtságot és a stresszt.

Az Endless Pool elegáns megjelenése hívogat, különleges funkciói és kényelmi megoldásai pedig a rendszeres használatra is ösztönöznek. Ha szeretnél a privát szférádban kialakítani egy sportolásra alkalmas helyet, ahol bármikor megmozgathatod tagjaidat és levezetheted a napi stresszt, akkor ez a komplex medence érdemes a figyelmedre.

Nagy mérete miatt akár a többen is használhatjátok egyszerre és az ellenáramoltató rendszerrel felszerelt úszótérben akár a gyerekeket is megtaníthatod a vízbiztonságra és a víz szeretetére.

A vízben való mozgás idősebb korban is ajánlott mozgásforma, mert a víz felhajtóereje miatt kevésbé terheli az ízületeket, kisebb a sérülésveszély, így ez lehet az a hosszú távú befektetés, amit a saját és családod egészsége érdekében teszel.

Az Endless Pool egy úszómedence és egy jakuzzi legjobb értelembe vett ötvözete, ami helyet spórol neked és időt, hiszen nem kell elmenned otthonról a wellness élményért.

Ha szeretnéd élőben is látni, hogyan működik, milyen izgalmas funkciói vannak és mit tehetne egészséged érdekében a napi használatával, akkor látogass ki a SpaTrend Ürömi telephelyére, ahol nemcsak fényképet láthatsz róla, de felállítva is megtekintheted, sőt akár ki is próbálhatod!