Hogyan pihennek az olimpikonok?

A munkába siető, gép előtt ülő emberek és az aktív, akár versenysporttal foglalkozók számára is fontos a dedikált pihenés és izomlazítás. Ha az izmokat nem mozgatjuk át vagy a megerőltetett izmoknak nem jut elég pihenés, az fájdalmakkal, mozgáskorlátozottsággal és kellemetlenségekkel jár. Bízd rá magad a hidromasszázsra és visszanyered majd mozgásszabadságod!


A Caldera Spas medencék nemcsak lazításra és a meleg víz élvezetére kiváló luxus gépezetek, hanem valódi segítséget kínálnak az izmok tehermentesítésében, fejlesztésében és lenyújtásában. A minőségi alapanyagokból összerakott jakuzzi olyan jeteket és befúvórendszereket tartalmaz, amelyek átmozgatják az egész testet, a talpaktól a nyakig.

Az ergonomikusan kialakított ülések védő bölcsőként fogják közre a testet, miközben az állítható erősségű vízsugár záporozik a stratégiailag megválasztott pontokra. A gerinc melletti nagy tartóizmok megmozgatása és relaxálására fejlesztették az egyedi EcstaSeat rendszert, ami egyidejűleg a karokat és a lábakat is kényezteti.

A nyak kiemelten fontos területét az Atlas Neck rendszer veszi kezelésbe, amelynek különlegessége, hogy vízszint feletti vízsugárral dolgozik. A nyaktartó párna mellett két egyidejű vízsugár masszírozza ki a stresszt és merevséget a nyakból, akár minden nap.

Futóknak és állandóan talpon lévőknek készítették a SoleSoothers befúvókat, hogy a lábak és a talpak se maradjanak ki az alapos masszázsból.

A több férőhelyes Caldera Spas masszázsmedencék minden ülő- vagy fekvőhelyén más-más jet kiosztás várja, hogy megpihenj benne egy fárasztó edzés vagy nap után. Ha mindegyiket kipróbálod, akkor az egész tested felfrissül  az intenzív masszázstól és kipihenten, felfrissülten szállhatsz ki a vízből. Nap nap után!