Bárszettek a medence mellé

A kültéri medence vagy jakuzzi melletti kerti bútorok kiválasztásánál ne csak a stílusra és a funkcióra figyelj, hanem a vízálló anyagokra is. A GardenTrend bárszettjei elegáns és tartós tartozékai lesznek wellness terednek!


A kültéri medencék mellett gyakran találunk ülőgarnitúrát vagy napozóágyat, de mielőtt választanál, ne feledkezz meg a bárszettekről sem.  A magas asztal és a hozzá illő székek elegáns adalékai bármilyen kertnek, ráadásul tökéletesek összejövetelekhez.

A kerti partikon gyakran nem jut mindenkinek ülőhely, a bárasztal mellett azonban állva is kényelmesen elférnek az emberek. A magas asztalon ideális magasságban vannak az italok és a lábtartóval ellátott székeken nyugtathatod a lábad a vizes talaj helyett.

A GardenTrend kínálatában található bárszékek mindegyike háttámlával és kartámasszal rendelkezik a maximális kényelemért, ráadásul a párnázat és a váz is vízálló. A gyorsan száradó anyagok és a vízlepergető borítás miatt Ideális választás medence mellé vagy fedetlen kültérre.

A bárszettekhez tartózó asztalok stabil lábakon állnak, elegánsak és a Bliss szett esetében még egy jégtartó is található az asztal közepén. Ez a mélyedés igény esetén elfedhető, de kerti partikon hasznos kiegészítője lesz az italsaroknak.

A minimalista, elegáns és romantikus stílusra éhes szemek is találnak magukhoz közel álló darabot a GardenTrendnél, amelyeket a bemutatótermekben személyesen is kipróbálhatod.

Vigyél új szint és funkciót a kertedbe a prémium kategóriás bárszettekkel!