Outdoor fesztivál, az otthoni wellness fellegvára

Július 13-án téged is vár a III. Outdoor fesztivál, ahol minden a kültérről és az otthoni wellnessről szól. Kerti bútorok, árnyékolók, grillek, jakuzzik sokasága és izgalmas bemutatók, programok és kóstolók várnak!


A III. SpaTrend Outdoor Fesztiválra a törökbálinti MaxCity-ben kerül sor, ahol már délelőtt 11-től várják a látogatókat. A délután 5-ig tartó eseményen bemutatkozik az Endless Pools, találkozhatsz a legújabb grillkészülékekkel és kipróbálhatod az vízlepergető szövettel bevont, kényelmes kerti bútorokat.

Ha szeretnéd kicsit feldobni a teraszodat vagy új funkciók kialakításán gondolkodsz, akkor neked is ott a helyed. A modern és minőségi kínálat felfedezése közben kávé-, bor- és rum kóstolókon szusszanhatsz egyet, míg az éhes közönség a  legkiválóbb grilleken készült mennyei fogásokkal szemlézheti mire képesek a SpaTrend mesteri grilljei.

A grillen készült ételkölteményeket profi ízmesterek sütik, de lesz a mobil pizza kemencében is Cotto, Diavola, Classica pizzák sülnek a La Piccola Pizza csapatának közreműködésével.

Sőt, még egy külföldi sztárvendég, a holland OFYR grillek koronázatlan királya, Wout Vereecken is begyújtja kedvencét. Ez a vaslapos látványgrill igazi kuriózum a piacon, amely minden kertnek és grillsaroknak igazi ékessége lesz.

Ha érdekel a grillezés, a BBQ világa, esetleg imádod a házi pizzát, akkor a fesztivál ezen része biztos a kedvedre lesz.

De itt a helyed akkor is, ha új kerti bútort, árnyékolót, kültéri hangszórót vagy a minőségi pihenést garantáló masszázsmedencét keresel. Hozd ki a legtöbbet kertedből és hódolj minden nap az otthoni nyaralás örömének!

A jegyek már kaphatóak a III. SpaTrend Outdoor Fesztiválra!