Elegáns kényelem a Reno kerti bútorral

Állítsd össze álmaid ülőgarnitúráját a luxus minőségű Reno bútorcsalád darabjaiból, amelyek jól variálhatóak, így könnyen terasz méretéhez és életformádhoz szabhatod őket!


A Jati&Kebon elegáns bútorcsaládja első pillantásra visszafogott eleganciájával, hűvös színeivel és vastag szivacsaival hívja fel magára a figyelmet. A Reno ülőgarnitúra ideális választás fedetlen vagy részben fedett külterekre, hiszen a kiváló alapanyagainak köszönhetően időjárásálló.

Vastag szivacsai úgynevezett Quick Dry szivacsok, tehát gyorsan megszáradnak. De még erre sem lesz nagy szükség, mert a szivacsokat fedő szövetek vízlepergetőek, tehát a kisebb záporok egyszerűen lecsorognak az anyagról. Ennek köszönhetően a bútor tisztítása is rendkívül egyszerű, hiszen a kiöntött italok vagy egyéb foltok nem ivódnak be azonnal az anyagba. Azokat elég egy nedves ruhával letörölni és már végeztél is.

A vastag szivacs a kényelemről is gondoskodik, míg a szemnek a szögletes és kerekded formák tökéletes összhangja lesz kellemes. A kompakt szett jól variálható elemből áll, amelyekkel egy kisebb és egy nagyobb teraszt is könnyedén berendezhetsz. A színben, formában és stílusban is egymáshoz passzoló család tagjai között találsz foteleket, több személyes kanapékat, kávézóasztalt és ottománt.

De az előre összeállított szettet is megvásárolhatod, amely egy fotelből, egy két- és egy háromszemélyes szófából valamint egy asztalból áll!

A Reno bútorokat személyesen is kipróbálhatod a GardenTrend bemutatótermeiben!