BlackFriday ajánlatok a jakuzzikra is

Mindig is egy jakuzzira vágytál? Szeretnél bármikor, amikor kedved tartja elmerülni a forró medencében és kimasszíroztatni a tagjaidat,  magad mögött hagyni a stresszt? Akkor használd ki a Black Friday kedvezményeket és vedd meg alkalmi áron az álom jakuzzidat!


Egy masszázsmedence nagy beruházás, de az életminőségedre és az egészségedre gyakorolt hatása is hatalmas. Ráadásul ott van mindig egy karnyújtásnyira! Nem kell többé a nyaralásra várni, hogy egy kis extra lazítást lopj magadnak, bármikor, amikor úgy tartja kedved beleülhetsz a jakuzzi lazító forró vízébe, hogy magad mögött hagyd a feszültséggel terhes hétköznapokat.

Ez egy hosszú időre (akár évtizedekre) szóló befektetés, amit a saját és családod egészségéért teszel. Az már szinte csak plusz, hogy a gyerekeknek megtanítja a víz szeretetét és vízbiztonságot ad nekik, az idős rokonoknak visszaadja a mozgás örömét és feldobja majd a legsötétebb téli napokat is!

Különösen, ha egy olyan jó minőségű, profi masszázsmedencére bízod magad, mint a Softub Portico!

A Softub egy puha falú, kör alakú masszázsmedence, ami hívogató, de sérülékeny kinézete ellenére, rendkívül szívós darab. A puha, enyhén összenyomható oldala nem jelenti azt, hogy ne állná ki az időjárás vagy a vendégsereg rohamait. Igazi négy évszakos jakuzziról van szó, amit eleve kültérre terveztek.

Az 5-6 személyes Portico 8 hidroterápiás jettel, vízalatti LED világítással és rendkívüli hőszigeteléssel rendelkezik. A Softub medencék borítása ugyanis a thermo tető anyagából készül, így a legzordabb teleken is kiállja a próbát. Mindezt ráadásul úgy, hogy nincs a medencének nincs is külön fűtése, a masszázsmotor maradékhőjének mesteri kihasználásával éri el a víz fűtését.

Ennek köszönhetőek a Softub Portico az egyik leggazdaságosabban üzemeltethető jakuzzi a piacon. És ez csak egyike különleges tulajdonságainak. A Softub ugyanis a legek medencéje. A legcsendesebb, a legkönnyebben szállítható és a legkönnyebben telepíthető professzionális masszázsmedence is ez a kerek csoda. Mivel nagyon könnyű, nem kell külön alapot építened, és a háztartási áramhálózatra is felcsatlakoztatható, bővítés nélkül. Elég bedugni a hálózatba és már töltheted is vízzel a jakuzzit.

Ha szeretnéd közelebbről, a saját szemeddel, kezeddel is megtapasztalni a Softub Portico medencét, akkor látogass el a SpaTrend Ürömi központjába és tudj meg róla még többet a szakértő munkatársak segítségével!