Értékteremtő blackfriday a wellness szerelmeseinek!

November hónapja hazánkban is évek óta az ünnepekre való ráhangolódásról, készülődésről és az ajándékbeszerzésről szól. Az amerikai Black Friday hagyománya teljes egészében meghonosodott Magyarországon, az óriási reklámzajban pedig egyre nehezebb megtalálni a valós értéket, főként, ha otthonunkat, kertünket szeretnénk komfortosabbá tenni, és az otthoni wellness páratlan lehetőségével kiegészíteni.


 A SpaTrend az otthoni wellness első számú képviselője Magyarországon érték-és hagyományteremtéssel vágott bele a novemberi Black Friday időszakába. A több éves tapasztalat azt mutatja, sokan már fenntartásokkal kezelik a Black Friday akciókat, melyekben épp a lényeg veszhet el: az otthoni wellness, az egészségmegőrzés, egy komfortosabb wellness tér és terasz berendezésének lehetősége. Hogy miért?

Az igazság az, hogy amikor az otthoni terek berendezéséről, kialakításáról, vagy éppen felújításáról van szó, a tulajdonosok, érdeklődők és felújítani vágyók egy mérföldkőhöz és egyben válaszúthoz érkeznek.

Egy masszázsmedence, vagy minőségi kerti bútor, esetleg grillsütő kiválasztása egy olyan nagyobb befektetés, melyhez a piac feltérképezése, és szakértelem is szükséges. Nem elegendő pusztán az árakat tanulmányozni, mert a jakuzzi funkciói, energiatakarékossága éppen olyan fontos, mint ez luxus kerti bútor esetében a megfelelő anyagfelhasználás, vagy a grillsütő kiváló hőeloszlása és hőtartása. Válaszút, mely a Black Friday akciók sokaságában könnyedén válhat tévúttá, és a jónak hitt üzletből nagyon hamar lehet csalódás, vagy esetleg ráfizetés.

A SpaTrend szakértői éppen ettől a csalódástól szeretnék megóvni vásárlókat, mert a prémium termékek kiválasztása esetén az elsődleges szempont, hogy a jakuzzi, bútor vagy grillsütő hogyan illeszkedik majd a tulajdonos, vagy tulajdonosok személyes igényeihez, szokásaihoz.

A SpaTrend Black Friday ajánlatait is úgy állították össze, hogy azok egyszerre szolgálják ki azok igényeit, akik már boldogan és rendszeresen használják otthon masszázsmedencéjüket- őket a kristálytiszta víz fenntartásához szükséges jakuzzi kiegészítő csomagajánlatokkal várják-, valamint feltérképezze az otthoni wellnessel csak most ismerkedők kívánságait.

Nem kell meglepődni tehát, ha egy exkluzív jakuzzi ajánlat esetén nem látunk árat, mert a személyre szóló összeállításon és a személyes igényeinknek megfelelő kedvezményen van a hangsúly. Mindenkinek más fontos: van, akinek a jakuzzi zene funkciója, vagy akinek a masszázsmedence beülőinek száma, van, akinek egy-egy különleges masszázsfunkció, így a SpaTrend Black Friday valódi értéket ad az otthoni wellnessre vágyóknak és olyan kedvezményeket, melyekre igazán szükségünk van.

A kerti szezon végén természetesen a készlet erejéig kiemelt kedvezménnyel elérhetők a SpaTrend kerti bútorai és grillsütői is. A megfelelő összeállítás kiválasztásában minden látogatót kiemelt figyelem, és valódi szakértelem vár. Képzett jakuzzi szakértők, grillmesterek és lakberendezők segítenek a látogatóknak abban, hogy a személyes igényeik szerinti legjobb termékeket az elérhető legmagasabb Black Friday kedvezménnyel vihessék haza.