Családi étkezőasztalok a kertbe

Jó minőségű, tartós, időjárásálló és kényelmes kültéri étkezőt találni nem is olyan egyszerű, mint hinnénk. Aki szeret vacsora vendégeket fogadni, az pontosan tudja, hogy milyen nehéz megtalálni az ideális bútort, ami egyszerre stílusos, strapabíró és hosszabb ideig használva is komfortos. Szerencsére van ilyen étkező! Jöjjön is pár a mi kedvenceinkből!


A Livorno/Sevilla étkezőgarnitúra egy kinyitható asztalt és 10 hozzá passzoló széket tartalmaz! A Jati&Kebon minőségi kerti bútorok közé tartozó szett egyszerű, de hatásos vonalvezetéssel, letisztult vonalakkal és erős vázzal rendelkezik. Kinyitott állapotában 10, de akár 12 személyt is kényelmesen az asztalhoz ültethetsz, amihez színben és formában egyaránt passzoló, karfás székek tartoznak. A kényelem és az elegancia együtt tökéletes párosa!

Linate/Malaga 8 személyes konstrukciója szintén a belga Jati&Kebon bútorcsaládba tartozik és az alábbi képen láthatod. Az asztal hossza nem változtatható, így masszívabb lábakat kaphatott, ami még tartósabb benyomást kelt. A karfás székek az asztal két oldalán kényelmesen elférnek és szükség esetén még az asztalfőre is ültethető két fő. Bár a szett csak 8 székkel érkezik, a többi külön is megvásárolható, ha nagyobb társaságot szeretnél rendszeresen vendégül látni!a

A 8 személyes Evora étkezőszett az első kettővel ellentétben sötét színekkel és egyedi kialakítással rendelkezik. Az elegáns fekete és szürke színek, valamint a nagy, ugyancsak nem kihúzható asztal alatt összekötött lábak leginkább az irodabútorok hangulatát idézik. A kapcsolt lábak rendkívül nagy stabilitást adnak az asztalnak, ami a leghevesebb záporoknak is garantáltan ellenáll. Korrózióálló alumíniumváza, edzett, biztonsági üvege és kellemes tapintású, időjárásálló szövete tökéletessé teszi fedetlen teraszokra, kertekbe is!

Az utolsó étkezőasztal egy igazi átváltozóművész. A Tuli asztal egy kihúzható, tehát bővíthető étkező, amely legkisebb állapotában 6 személyes, míg az asztallap kihúzása után akár 10-12 fő is elfér mellette. A több, mint 3 méter hosszú asztallá bővülő Tuli a Jati&Kebon jól ismert magas minőségét és okos dizájnját ötvözi. Tartós kialakítása és változatos mérete miatt igen sokoldalúan használható és egyaránt kiszolgálja a kisebb és nagyobb társaságokat is.

A többféle igényt kiszolgáló étkezőkben közös, hogy magas minőségük révén jól bírják az időjárás és a vendégek rohamait. Tartós, de könnyű vázszerkezetük miatt nem kell tartanod a rozsdásodástól és egyszerűen tisztán tudod tartani őket. Hosszú távon is kényelmesek, elegánsak és könnyű őket megszeretni!

Látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe és személyesen is meggyőződhetsz a bútorok magas minőségéről és funkcionalitásától!