Exkluzív jakuzzis élmény saját otthonodban

Hogy a kisebb nem feltétlenül rosszabb, arra remek példa a háromszemélyes HotSpring masszázsmedence! Kisebb méretei ellenére változatos masszázsprogramokkal, sokféle befúvóval és kényelmes belső térrel rendelkezik, amelyek igazi luxus élménnyé teszik a használatát!


Az amerikai HotSpring medencék Highlife sorozatának egyik legkisebb medencéje a Jetsetter LX. A háromszemélyes belső kialakítása egy fekvő- és két ülőhelyre oszlik, amelyek kényelmesek, tágasak és még a lábaknak is van bőven hely, így nemcsak papíron, de a valóságban is alkalmas három ember közös hidromasszázsához a medence. Magas minőségű alapanyagai révén és gondos (több, mint 40 év tapasztalatán alapuló) tervezéssel sikerült a maximumot kihozni a jakuzziból, mind megjelenés, mind teljesítmény, mind élmény tekintetében.

A jakuzzi meglepően sok, összesen 22 jetet tartalmaz, amelyek között ott van a hátizmokat kényeztető, különleges Moto-Massage DX befúvó, a nyak és vállak merevségét oldó Precision jetek, a forgó Rotary Hydromassage befúvók és az állítható irányú és erejű Directional Precision jetek. A fekvőhelyen pedig a lábak masszírozását is megoldhatod.

A három férőhely eltérő masszázskínálata nagyfokú változatosságot ad, mindig odaülhetsz vagy fekhetsz, ahol éppen az aktuális problémádnak megfelelő masszázst kapod. Egy fárasztó, gép előtt töltött nap után nincs is jobb, mint a Moto-Massage gerinc mellett fel-le mozgós erős vízsugara, ami egy szakavatott masszőr kezeinek ügyességével ér fel.

Ha stressztől merevvé vált tagjaidat szeretnéd lelazítani, akkor pedig az egyik ülőhelyen kialakított 7 befúvós kombinációt érdemes kipróbálnod, ami a tarkó, a nyak és a váll feszültségét is eltünteti. 

Kis teraszokra, én-idő töltésre és romantikus fürdőzésre is tökéletes a Jetsetter LX, ami a hangulatkeltésben is kifejezetten erős. Külső és víz alatti világítása is sokat ad a medence körüli meghitt atmoszféra megteremtéséhez, ami a forró víz hívogató gőzölgése tesz ellenállhatatlanná!

Ha szeretnéd a wellnesst új szintre emelni az életedbe és a mindennapjaid részévé tennéd a minőségi és egészségőrző én-időt, de nincs nagy helyed vagy még csak most ismerkedsz a jakuzzikkal, akkor a JetSetter LX remek kezdő darab. Tökéletes mérete, erős masszázskínálattal, kristálytiszta vízzel, három szűrővel érkezik, amihez még egy beépített FreshWater™ sórendszer vízkezelőt is igényelhetsz!

Gyere el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe és ismerkedj meg álmaid jakuzzijával személyesen is!