Egy amerikai jakuzzi modell, mely új távlatokat nyit az otthoni relaxációban

Aki masszázsmedence vásárlásán töri a fejét, és szeretne olyan modellt választani mely a világon már több ezer otthonban bizonyított, annak van egy jó hírünk! Az amerikai Hot Spring Spas az Aria jakuzzi modellel nagyon magasra tette a lécet: olyan egyedi funkciókat és szabadalmaztatott újításokat kínál, amelyek messze felülmúlják az otthoni wellness rajongóinak elvárásait. Megvizsgáltuk, hogy hogy mi különbözteti meg a Hot Spring Aria masszázsmedencét az átlagos jakuzzi modellektől, és hogy miért éppen ezzel a jakuzzival érdemes tökéletesebbé tenni az otthoni relaxációt! Merüljön el a masszázsmedencék világában, hogy komoly ismeretekkel felvértezve választhassa az ön számára legjobb jakuzzit!


Miért érdemes a Hot Spring Aria-t választani?

Ha egy igazán jó minőségű és minden földi jóval felszerelt masszázsmedencét keres, a Hot Spring Aria tökéletes választás lesz. Nemcsak a számos beépített funkció és az exkluzív megjelenés miatt, hanem az olyan egyedi, szabadalmaztatott értékteremtő újítások miatt is, mint a Moto-Massage, vagy a 100% No-Bypass szűrés, amelyek a piacon kapható legjobb pezsgőfürdők élvonalába emelik a Hot Spring Aria-t világszerte.

 Íme, néhány ok, amiért érdemes a Hot Spring Aria masszázsmedencét választania:

  1. A Hot Spring Aria összesen öt ülőhellyel és 35 masszázsbefúvóval rendelkezik. A masszázsbefúvók darabszámánál sokkal fontosabb azok minősége: az állítható fúvókák lehetővé teszi, hogy a fürdőzők személyre szabott masszázsélményben részesülhessenek. A szabályozható befúvókkal a vízsugár ereje, iránya és a masszázs intenzitása is beállítható.
  2. Szabadalmaztatott Moto-Massage: A Hot Spring forradalmasította a hidromasszázst ezzel a megoldással. Az Moto-Massage lényege, hogy a gerinc mellett elhelyezkedő két függőleges hátizom vonalában fel- és le mozognak a fúvókák, ami talán a legjobban képes utánozni a kézi masszázs relaxáló hatását. Ezt a mozgó masszázsrendszert nem motor hajtja, hanem az áramló víz működteti, így meghibásodásának esélye igen csekély. A Moto-Massage semmihez sem fogható, páratlan masszázsélményt kínál.
  3. A víz tisztaságáról a Hot Spring No-Bypass szűrőrendszere gondoskodik, amelynek köszönhetően használaton kívül és használat közben is 100%-os szűréssel tisztítja a medence fürdővizét. A kristálytiszta vizet eredményező szűrőrendszer teszi a Hot Spring tulajdonosokat gondtalan, a medencéjüket folyamatosan használó és élvező elégedett vásárlókká.
  4.  A Hot Spring Aria energiatakarékos kialakításának köszönhetően minden hónapban pénzt takaríthat meg a közüzemi számlákon. 100%-os habszigeteléssel, valamint tökéletesen záródó thermo tetővel érkezik, mely a masszázsmedence vizét folyamatosan melegen és fürdőzésre készen tartja.
  5. A Hot Spring Aria kiváló minőségű anyagokból készült, amelyeket úgy terveztek, hogy hosszú évekig, sőt akár évtizedekig megelégedéssel használhassa tulajdonosa, így aki ezt a jakuzzit választja, biztos lehet benne, hogy egy értékálló termékbe fektette be a pénzét.  
  6. A Hot Spring masszázsmedencék átfogó garanciával rendelkeznek, és kizárólagos forgalmazójuk, a magyar piacon évtizedes múlttal rendelkező SpaTrend folyamatos szerviztámogatást is nyújt, így a gondtalan fürdőzés e tekintetben is garantált.

Miben különbözik a Hot Spring Aria az átlagos jakuzziktól?

Sok jakuzzi közül lehet válogatni ma a magyar piacon, de miben különbözik a Hot Spring Aria az átlagos jakuzziktól? Az Aria az egyik leghatékonyabb energiafelhasználású masszázsmedence. Kevesebb energiát fogyaszt, mint más jakuzzik, így az üzemeltetése megfizethetőbb. Az Aria emellett kiváló minőségű anyagokból készült, és egyedülálló szűrőrendszerrel rendelkezik, amely mindig tisztán és frissen tartja a vizet.

Ami a funkciókat illeti, az Aria a hagyományos modellekhez képest rengeteg extrát kínál: lenyűgöző LED-es világítási rendszere fényterápiával teszi teljessé a fürdőzést, a beépített- opcionálisan választható sztereó rendszer, valamint a csodás vízesés teszi még pihentetőbbé a jakuzziban, relaxációval töltött időt. 

A Hot Spring Aria jakuzzi a kifinomult formavilágának, a választható burkolat és belső héj színeknek köszönhetően bármely terasz és kert éke lehet.

A kivehető kezelőpanel használata szinte gyerekjáték. A kényelem érdekében a Highlife modellek, így az Aria jakuzzi is egyedülálló, vezeték nélküli érintőképernyős kezelőpanellel rendelkeznek. A kezelőpanel rendkívül kényelmes használatot biztosít, teljes színes képernyővel, nagy ikonokkal és intuitív menüvel látták el, ami megkönnyíti a funkciók beállítását. Kivehetjük a távvezérlőt a dokkolóból és magunkhoz vehetjük a masszázsmedencében, mellyel beállíthatunk minden funkciót kedvenc ülőhelyünkről, – a jeteket, a hőfokot, vagy a világítás színeit.

Ha a legtöbbet szeretné kihozni a Hot Spring Aria jakuzziból, van néhány tippünk:

- Használja rendszeresen masszázsmedencét. Az Aria jakuzzi egyik legnagyobb előnye, hogy hidroterápiás fúvókákkal rendelkezik, melyek rendszeres használat mellett segítenek a fájdalom enyhítésében, a keringés fokozásában és a fáradt izmok ellazításában.

- Töltsön időt a jakuzziban minden nap. Ha teheti, minden nap mártózzon meg a Hot Spring Aria masszázsmedencében. Már napi 10 perc jakuzzizás is sokat változtathat a közérzetén, segít a stresszoldásban, és a pihentetőbb alvásban is.

- Hívja át barátait, jakuzzizzon a családdal! A jakuzzizásban az egyik legjobb dolog, hogy igazi közösségi élmény, és hogy az együtt töltött idő alatt nem csak a vendégek, hanem a házigazda is kikapcsolódhat, ellazulhat.  

Ha többet szeretne megtudni a Hot Spring Aria medencéiről, vagy személyesen is megnézné, esetleg kipróbálná, látogasson el a SpaTrend bemutatótermébe. A Hot Spring Aria jakuzzik tavasszal raktárról, azonnal lefoglalhatók a készlet erejéig.

Ha szeretné megtudni, hogy hogyan lehet az ideális masszázsmedencét kiválasztani, töltse le ingyenes jakuzzi választási útmutatónkat.