Vízi edzésben verhetetlen az Endless Pools ellenáramoltatós medence!

Az orvosok egyöntetű véleménye szerint a vízben végzett mozgásformák - úszás, vízi aerobik, vízi jóga, víz alatti futás vagy kerékpározás - kifejezetten pozitív hatással vannak szervezetre, segítenek megőrizni testi-lelki egészségünket, edzik szív- és érrendszerünket anélkül, hogy komolyabb terhelésnek tennék ki ízületeinket. Emiatt idősebbek, mozgásszervi problémákkal élők is végezhetik ezeket a sportokat, sőt, kifejezetten ajánlottak ezek a mozgásformák a számukra. Mostantól nem kell uszodába mennie, ha vízi edzést szeretne végezni! Endless Pools medencékkel mindezt megteheti otthona kényelmében!


Az Endless Pools medencék olyan ellenáramoltató rendszerrel rendelkező medencék, melyekben a nagy teljesítményű úszógép  lehetővé teszi az úszó számára, hogy egy helyben maradva végezze el úszóedzését, akár hosszú órákon keresztül is, így ezek a medencék valóban végtelenek. 

Miért válasszon Endless Pools medencét vízi edzéseihez? Milyen előnyökkel jár egy ilyen medence?

1. Egészséges edzés: Egy Endless Pools medence lehetővé teszi az úszó számára, hogy az úszás során személyre szabottan állítható intenzitású ellenállással küzdjön meg, ami segíti az izomzat fejlesztését, javítja a vérkeringést és az állóképességet, és csökkenti a stresszt.

2. Kompakt méret: Az ellenáramoltatós úszómedence szűk helyeken is elfér, így kültéren és beltéren egyaránt telepítheti. 

3. Egész évben használható: Kialakításuknak és tervezésüknek köszönhetően egész évben használhatja az Endless Pools medencéket, így nem kell egyetlen edzést sem kihagynia.

4. Személyre szabható medencék: Az Endless Pools medencék különböző méretben, felszereltséggel, dizájnnal kerülnek forgalomba, így úszómedencéjét igényei és ízlése szerint alakíthatja. 

5. Alacsonyabb karbantartási és fenntartási költségek: Az Endless Pools medencék kifejezetten energia-hatékony medencék, melyek innovatív és hatékony vízkezelő rendszerrel vannak ellátva, ezáltal kevesebb vegyszer és ritkább vízcsere mellett is kristálytiszta medencevízben úszhat.

6. Egyszerű telepítés: A kis helyigényű, kompakt  Endless Pools medencék telepítése kifejezetten egyszerű és gyors. Nem kell átépítenie az otthonát a medence telepítéséhez, elég egy stabil, egyenes, nagy teherbírású felület.

7. Élvezetes és változatos edzések: Az Endless Pools medencék ellenáramoltató rendszere lehetővé teszi, hogy a változatos, sokszínű edzéseket végezzen, például sprinteket, intervall edzéseket és úszás technikájának javítására szolgáló gyakorlatokat. Egyes Endless Pools medencék víz alatti futópaddal vagy kerékpárral is felszerelhetőek, melyek segítségével még sokszínűbb edzéstervet állíthat össze. 

Ha szeretne élőben megtekinteni vagy akár ki is próbálni egy Endless Pools medencét, megtapasztalná az egy helyben úszás érzését, akkor foglaljon időpontot a SpaTrend ürömi bemutatóterem wellness részlegébe és élje át az Endless Pools élményt!