Egy gombnyomással nyitható árnyékoló, amely esőben is menedéket ad

Egyre elterjedtebbek a nappalira hasonló kültéri teraszberendezések, amelyeken hosszú órákat is kényelmesen lazíthatunk. A mozgatható, limitált árnyékfelületű napernyők helyett válassz olyan megoldást, amelyek jobban illeszkednek a kültéri nappali koncepciójához, de maximális árnyékot, kényelmet és flexibilitást kínálnak.


A Renson épített pergolái többféle méretben elérhetőek, tulajdonképpen bármekkora felületet lefedhetsz vele, igényeid szerint. A négy lábon álló, stabil építmény egy lamellás tetőszerkezettel rendelkezik, amelyet egy gombnyomással tudsz nyitni és zárni, ahhoz mérten, hogy éppen napfényre vagy árnyékra vágysz-e? A szerkezetet akkor sem kell félteni, ha magára hagyod egy kicsit, a beépített esőérzékelője magától zárja a lamellákat, amikor szükségét érzi, hogy megvédje az alatta található teret, bútorokat vagy éppen grillt, jakuzzit! A falhoz is telepíthető vagy éppen szabadon álló pergola legnagyobb előnye talán mégis az, hogy egy teljes értékű téli kertté alakítható, amellyel mind a négy évszakban élvezhető területet szakíthatsz ki a kertből vagy toldhatsz a házhoz.

A Renson pergolák oldala is teljesen beépíthető, ráadással hangrendszerrel, szúnyoghálóval, világítással és fűtéssel is kiegészíthető, hogy télen, esőben és az éjszaka sötétjében is korlátok nélkül használhasd. Látványos megjelenése okos mérnöki megoldásokat rejt, mint például a lábakban futó és teljesen láthatatlan vízelvezető csatornák, hogy az eső ne össze-vissza folyjon a tetőről, hanem szépen távozzon a lábakon keresztül.

A távirányítóval kezelhető árnyékoló elegáns és hasznos kiegészítő a teraszoknak, kerteknek, nyári konyháknak, de tökéletes megoldás a jakuzzi fölé is, hiszen nyitott állapotban élvezheted a csillagok ragyogását, míg zárt állapotban védve vagy esőtől, naptól!

Tudj meg többet a Rensonról a videóból vagy ide kattintva.