Egyszerű lépés, amivel gyógyfürdővé változtathatod a jakuzzidat

A masszázsmedence víztisztasága az egyik legfontosabb követelmény a kényeztető kikapcsolódáshoz. Csakhogy egyáltalán nem mindegy, hogy mit használsz a víz tisztán tartásához! A klasszikus klór mellett szerencsére van más (környezet- és bőrkímélő) megoldás  a piacon! Sőt, olyan is, ami gyógyfürdővé változtatja a jakuzzidat


A legtöbb professzionális medencének van valamilyen megoldása a kémiai szerek csökkentésére. Teljesen kiváltani őket egyelőre nem könnyű, de használhatsz bőrbarát ezüstöt fertőtlenítésére, sós vizes rendszereket és extra szűrőket, hogy minél kevesebb klórt vagy brómot kelljen a vízhez adni. Az AquaFinesse család egy forradalmi megoldással közelít a problémához! Vízhez önthető adalékanyaga bármilyen medence esetén alkalmazható. Használata nagyon egyszerű, heti alig 5 percet vesz igénybe! Ezt követően a készítmény elkezdi víztisztító munkáját, feloldja a vízben szaporodó baktérium védőburkát (biofilm telepek) és leszámol a medence falán, csövekben található lerakódásokkal is.

A készítmény teljes mértékben környezetkímélő, így a bőrhöz is gyengéd, de a cég fejlesztői még egy lépéssel tovább mentek, és behozták a só fertőtlenítő erejét is a képletbe. Nem is akármilyen sót használtak, egyenesen a holt-tengeri sóhoz fordultak, amely magas ásványi tartalmánál fogva évezredek óta javítja a különféle bőrbetegségeket. A készítmény magas tisztító minősége mellett immár a bőr ápolására is alkalmas az AquaFinesse adalékanyag, így ahelyett, hogy aggódnod kellene a vízkezelő szerek ártalmas hatásai miatt, ezentúl a pozitívumokat számolgathatod.

A holt-tengeri sóval a kristálytiszta vízen kívül az ekcéma és pikkelysömör kellemetlen tüneteinek enyhítéséért is sokat tehetsz. A vízen csak annyit veszel majd észre, hogy tapintása puhább, lágyabb, ahogy a pezsgőfürdőből kilépve a bőröd is az lesz. Nem kell aggódnod a kezelt víz szárító hatása miatt, és kombinálhatod a pihentető, stresszűző masszázsélményt a bőrápolás legjavával.

Használata ugyanolyan egyszerű, mint a klasszikus szett esetében, de hogy a hatást minél tovább élvezhesd, érdemes a vízcsere után közvetlenül a jakuzzi vizéhez adagolni a holt-tengeri sót. Így nemcsak a víztisztasággal nem kell hosszú ideig érdemben foglalkozni, de az értékes ásványi anyagokkal feltöltött vizet is hónapokig élvezheti az egész család.

Az AquaFinesse Holt-tengeri só csomag mindent tartalmaz, ami egy gyógyfürdős pihenéshez kell!

  • 2 x 2 liter folyadék AquaFinesse
  • 1 mérőpohár skálával
  • 6 kg AquaFinesse holt tengeri só
  • 1 üveg klór granulátum adagoló kanállal
  • Használati útmutató

Élvezd az őszi pihenést a saját gyógyfürdődben, és készülj az év végi hajtásra stresszoldó hidroterápiával!