Élvezze egy nappali kényelmét a teraszán

A kerti bútoroknál fontos szempont a könnyű mozgathatóság és hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak. Ezt a praktikusságot viszont sokszor a kényelmi funkciók szenvedik meg. Nem kell ennek így lennie! A Luxor kerti bútor család kényelmes, praktikus és elegáns egyszerre!


A Luxor ülőgarnitúra család megjelenése elegáns, tökéletesen illeszkedik kül- és beltérre egyaránt. Visszafogott, szemnek is kellemes színkombinációjával hívogat, mégis kiképzése és kényelme az, ami igazán különlegessé teszi.

A robusztus, puha párnákkal és háttámlákkal rendelkező szett egy stabil, nagy teherbírású, de könnyű alumínium vázon helyezkedik el, hogy egyszerűen lehessen mozgatni.

A szett minden darabja tökéletesen időjárás álló, kezdve a váztól, az UV álló polietilén fonott anyagon át a huzatig. A különleges MarinaPLUS huzatot kifejezetten kültéri használatra tervezték. Előszeretettel alkalmazzák jachtok fedélzetén is, így a szintetikus bőr garantáltan tartós, víz- és UV álló.

Az egész évben kint hagyható kerti bútorral nem kell kompromisszumot kötnie, a praktikusság mellett a maximális otthonosság érzete is az öné lehet!