Energiatakarékos jakuzzikkal pénztárca kímélő az otthoni wellness

A masszázsmedencék bekerülési értéke mellett a legnagyobb félelme a tulajdonosoknak a magas üzemeltetési költség, amely mindennapi használat mellett összeadódik. Jogos a félelem?


A több évtizedes masszázsmedence fejlesztések egyaránt érintik a masszázsprogramokat és a medence szerkezetét, így ma már egyáltalán nem kell attól tartani, hogy megfizethetetlen a mindennapos használat. A HotSpring  család Highlife szériás medencéinek héjszerkezete például többrétegű, magas sűrűségű poliuretán habot tartalmaz, amitől a medence hőtartása még mínusz fokokban, a kültéren is rendkívül gazdaságot. Az ilyen és ehhez hasonló innovatív megoldások a meleget a medencébe zárják, elszigetelve a külvilágtól, hogy még tartósabb legyen a hőmérséklet és takarékosabb legyen a fogyasztás.

A Softub medencék pedig még egy szinttel magasabbra emelték a hőszigetelés kérdését, és az egész jakuzzi thermo tetőkhöz használt, hőszigetelő anyagból készült. A puha és bőrbarát anyag hőtartása egyedülálló, így felfűtés után gyakorlatilag hőveszteség nélkül üzemel a medence.

A hőveszteség tehát a medence héján keresztül ma már elenyésző, egy thermo tetővel pedig teljesen bezárható a meleg a masszázsmedencébe! Ennek köszönhetően a havi energiaszámla alig pár ezer forinttal mutat majd többet minden napi jakuzzi használattal, mint nélküle.