Energiatakarékos jakuzzikkal pénztárca kímélő az otthoni wellness

A masszázsmedencék bekerülési értéke mellett a legnagyobb félelme a tulajdonosoknak a magas üzemeltetési költség, amely mindennapi használat mellett összeadódik. Jogos a félelem? Mennyibe kerül, ha minden nap élveznéd a meleg vizes masszázs kényeztetését?


A több évtizedes masszázsmedence fejlesztések szerencsére a külsőségek mellett a masszázsprogramokat, a medence felépítését és a motorikát is érintik, így ma már egyáltalán nem kell attól tartani, hogy megfizethetetlen a mindennapos használat. A HotSpring  család Highlife szériás medencéinek héjszerkezete például többrétegű, magas sűrűségű poliuretán habot tartalmaz, amitől a medence hőtartása még mínusz fokokban, kint a szabadban is rendkívül gazdaságos. Emellett ott a thermo tető, ami ugyancsak segít, hogy a meleget a medencébe zárjuk, elszigetelve a külvilágtól. Ezzel még tovább megőrizhetjük (ráfűtés nélkül is) a meleg vizet és takarékosabb legyen a fogyasztás. Az eges modellek fogyasztása függ a mérettől és a betöltött víz mennyiségétől is, de pár ezer forintos többlet költséggel kell csak számolni, a HotSpring magas minőségű medencéi esetén!

A Softub medencék pedig még egy szinttel magasabbra emelték a hőszigetelés kérdését, hiszen az egész jakuzzi thermo tetőkhöz használt, hőszigetelő anyagból készült. A puha és bőrbarát anyag hőtartása egyedülálló, így felfűtés után gyakorlatilag hőveszteség nélkül üzemel a medence. Ennek a csendes és gyerekbarát jakuzzinak a kialakítása annyira hatékony, hogy nincs is szükség külön fűtésre, a masszázsmotor maradékhője elég a medence teljes felfűtéséhez.

A hőveszteség a medence héján keresztül annyira elenyésző, hogy egy thermo tetővel maradéktalanul bezárható a meleg a masszázsmedencébe! Ennek köszönhetően a havi energiaszámla csak minimális emelkedést mutat majd rendszeres használat mellett, így nem kell lemondnod a hidromasszázsról télen sem.

Látogasd meg a modern jakuzzikat személyesen is a SpaTrend Expón szeptember 4-ig, hogy meggyőződhess innovatív tulajdonságaikról!