A beltéri dizájnbútorok a teraszra költöznek

Ma már könnyen el lehet érni, hogy a terasz a lakás, az otthon szerves része legyen. A beltéri hatású kerti bútorokkal a teraszból egy második nappali, konyha, étkező lehet, ami dizájnban is kapcsolódik a lakótér többi részéhez. A SpaLounge kifejezetten olyan magas minőségű kültéri bútorokat gyárt, amelyek a beltéri dizájnbútorok karakterisztikáját adják vissza.


Már a SpaLounge név is beszédes, és ha egy pillantást vetünk a gyártó portfóliójára azt is láthatjuk, hogy mit jelent a kényelem, exkluzivitás és beltéri dizájn. A vastag párnákkal és minden oldalról szövettel borított ülőgarnitúrák, a vékony lábakon álló elegáns fotelek és a robosztus kávézóasztalok egy luxus pihenőt idéznek, ahol minden a kényelemről és a relaxálásról szól.

A főként visszafogott szürke, fehér és fa színekkel dolgozó termékek (bár ott a Bluff ülőgarnitúra szett formabontó színessége) tökéletesen megállnák a helyüket egy modern lakás belterében, de az anyaghasználatuk már egyértelműen a kültérhez kötik őket. Még ha a megjelenésük nem is!

A nehéznek tűnő bútorok alapja egy hegesztett, zárt alumínium szerkezet, ami miatt nemcsak strapabíróak, de rendkívül könnyűek is. Még az 5 elemből álló Nadi ülőgarnitúra szett is egyszerűen mozgatható, nem kell egy terasz átrendezéshez külön embereket hívni. A porszórt alumínium váz ellenáll az oxidációnak, ezért biztos lehetsz benne, hogy még akkor sem rozsdásodik majd a bútor, ha váz kilátszik a szövetek alól, mint a Cali bár szett esetében.

A legfontosabb érv a SpaLounge mellett azonban a szövet, ami a bútorokat borítja. Ez a különleges és teljes mértékben kültérre tervezett szövet a Sunbrella. Az anyag tapintása és kinézete nagyon kellemes, a beltéri huzatokat idézi, de gyártási technológiájának hála nem roncsolódik és fakul a napon és a vizet is lepergeti magáról. A Spalounge termékek ezért ideálisak félig fedett vagy teljesen fedetlen teraszokra, hiszen az időjárás nem rontja a minőségüket. 

A bútorok formavilága modern, elegáns és magával ragadó, ráadásul egymással variálhatóak. Így könnyen a saját ízlésed és saját igényeid mentén alakíthatod ki a minőségi, tartós és időjárásálló teraszodat, ami hosszú ideig okoz majd örömet a SpaLounge profizmusának köszönhetően. Nézz szét a gyártó kínálatában!