Extrém árelőny, hogy te is a saját jakuzzidban pezsdülhess fel a nyáron

A nyári kánikula elől a saját masszázsmedencéd hűvösébe menekülhetsz, ha kihasználod a SpaTrend kínálta hatalmas árelőnyt és ajándékokat. Élezd a pihentető masszázst és a jakuzzi jótékony hatásait szeretteiddel együtt!


A jakuzzik egészségügyi hatásairól már rengeteget írtunk, de nem szabad elfelejteni a lélekre gyakorolt befolyását sem. A víz megnyugtató csobogása, a meghitt hangulat és hűvös vízben való felüdülés igazi gyógyír a léleknek. Ráadásul a szociális kapcsolataidat is észrevétlenül erősítheted, akár egy őszinte beszélgetéssel, akár a vízben való mókázással. Ezekre a tartalmas beszélgetésekre és vidám játszadozásokra a saját masszázsmedencédben is sort keríthetsz. Ehhez kínál segítséget a SpaTrend hatalmas árelőny és plusz ajándékok formájában, amelyekkel kedvező áron juthatsz hozzá álmaid medencéjéhez.

Fedezd fel ezen a nyáron, hogy milyen szépségeket és emlékezetes pillanatokat tartogathat a jakuzzi és csatlakozz a 'nyaraljunk otthon mozgalomhoz'!

Az akcióban részt vevő prémium masszázsmedencék (Limelight - Flair, Hotspto - Relay) a HotSpring cég kiváló termékei, amely garantálja a legmagasabb minőséget. A hat személyes (5 ülőhely, 1 fekvőhely) jakuzzik minden napszakban kitűnő kikapcsolódást kínálnak. Egy gyors csobbanást vagy a teljes testmasszázst kínáló változatos masszázsprogramok előnyeit könnyen beiktathatod még a legzsúfoltabb napi rendedbe is.

A déli nap kíméletlen sugarai elől is kiváló menedéket nyújt a víz hűvöse! Mert ugyan a HotSpring jakuzzik remekelnek a víz költséghatékony felfűtésében, legalább ilyen hatékonyak a víz hűvösen tartásában is. Akár egy pár perces gyors lehűlés is energiát adhat a nap folytatására, amikor itt az igazi kánikula. 

Élvezd a vízi játékokat és a bolondozást a gyerekekkel délután, amivel nemcsak a családi kapcsolatokat erősítheted, de ez a minőségi időtöltés a fiatalabbak vízbiztonságának kialakulását is nagyban elősegíti. A bőrbarát vízkezelési rendszernek hála még a legkisebbek érzékeny bőrét sem viseli majd meg a használat.

Este, egy fárasztó nap után, pedig ellazulhatsz a különféle, egész testet átmozgató masszázsprogramokkal (a Flair medencében 43, míg a Relay-ben 40 befúvó vár). Egy finom pohár bor társaságában elmerülhetsz a csillagfényes éjszaka bűvöletében. Ahogy feltűnnek az első csillagok és mindent beborít a sötétség, a meleg víz simogató ölelésének és a bőrt kényeztető hűvös szellőnek éles kontrasztja égi adománynak tűnik majd.

Szerezd meg az élményt és az ezt nyújtó masszázsmedencét az extrém árelőnyt kihasználva. Amihez most pluszban ajándék thermotetőt és ingyenes telepítést is kapsz!