Ezzel kerülheted el a jakuzzi tulajdonosok rémálmát

Bizonyos esetekben a jakuzzi tulajdonosok felhagynak a rendszeres használattal, ami a kutatások szerint 80%-ban a macerás vízkezelés számlájára írható. Való igaz, hogy a kiváló vízminőség alapvető a kellemes fürdőzéshez, de nem fog a vízkezelés rémálommá válni, ha figyelsz pár részletre vásárláskor!


A víztisztasághoz szükséges készítményekből annál kevesebbre lesz szükséged, minél jobb a beépített szűrőrendszere a jakuzzinak. Ezért a masszázsprogramok és a méret ellenőrzése mellett mindig szánj időt ennek a feltérképezésére is.

A szűrő gondoskodik a vízbe hulló szennyeződések eltávolításáról, ezért ha tökéletesen tiszta vizet akarsz, akkor fontos, hogy a szűrő mindig szűrjön. Keringetés és a masszázsprogramok alatt is. Keresd a 100%-os szűrést, ami azt jelenti, hogy a medencében lévő víz minden cseppje áthalad a szűrőn. Nincs kerülőút vagy pangóvíz!

A HotSpring és a Caldera Spas medencék szűrése kiemelkedik a mezőnyből a 100%-os szűrés képességével, amihez az is hozzájárul, hogy megszokottnál több szűrő végzi a víztisztítás állandó feladatát. A szűrők típusának kiválasztásával és számának növelésével javíthatod a víztisztítás minőségét, anélkül, hogy neked túl sok időt és energiát kellene fordítanod erre a kérdésre.

A megfelelő vegyszerezés mellett elég hetente egyszer átmosni a szűrőket, hogy hosszú távon élvezhesd a tiszta vizű hidromasszázst a mindennapokban!

Ha szeretnél többet megtudni a jakuzzikról és ideális működésükről, akkor kövesd a videósorozatot vagy látogass el személyesen a SpaTrend szakértőihez!