3 eszköz, amivel a jakuzzi tisztítás is öröm lesz

Takarítani kevesen szeretnek, de a friss, tiszta és illatos meleg vízben nyakig merülni, amíg kellemes masszázs bizsergeti végig a fáradt izmokat, annál többen! Egyszerűsítsd te is a jakuzzi takarítást ezzel a három eszközzel!


Spa Absorb-it

A testről vízbe mosódó olajos és zsíros szennyeződéseket gyűjti össze ez a vízbe lógatott szivacs. Nem foglal sok helyet, behelyezés után nem is kell vele törődni egy jó darabig, de segít a vizet tisztán és habzásmentesen tartani!

Spa Vac

Ezzel a mechanikus porszívóval könnyedén megszabadulhatsz a vízbe hulló szennyeződésektől, portól, bogaraktól. A medence aljára leülepedett koszt a keringetés már nem feltétlenül tudja felkapni és a szűrőkbe terelni, ezt orvosolhatod egy gyors porszívózással, amihez még áram sem kell. Vákuum erejével működő egyszerű eszköz eltávolítja a kellemetlen érzetet okozó szemcséket az ülésekről és a medence aljáról!

Life Spa Water Wand

A szűrők hatékonyságát növelheted a heti egyszeri alapos tisztítással. Ehhez nyújt segítséget ez a különleges szórófej, ami a vizet a szűrők redői közé irányítja, hogy annak mélyéről is lemoshasd a lerakódott szennyeződéseket. Ezzel a speciális eszközzel könnyebben és gyorsabban végezhetsz a szűrőtisztítással, hogy minél előbb élvezhesd a hidromasszázs minden előnyét!