Ezzel maradj távol a stressztől és a COVID 19-től

Az idei tavasz egy olyan embert próbáló feladatot rótt ránk, amit senkinek nem könnyű feldogoznia. Míg van, aki éjt nappallá téve dolgozik, addig mások a lakásba szorulva, próbálnak meg egészségesek és bizakodóak maradni a kiszámíthatatlanság közepette. Te bármelyik csoport tagja vagy, segítünk, hogy a stressz egészségromboló hatása ne nehezítse a helyzetet!


Akár az önkéntes karanténtól, akár a bizonytalanságtól, akár a rengeteg terheléstől szenvedsz, a meleg fürdő lazító hatására számíthatsz. A forró vízben való elmerülés hasonlít a méhben tapasztaltakra: meleg, csendes és biztonságérzetet ad. A test önkéntelenül ellazul, a göcsös izmok és feszült idegek megnyugszanak, ez pedig pozitívan kihat a lelkiállapotra is.

A víz felhajtó ereje leveszi a fáradt tagokról a további terhelést, így izomfájdalmak esetén is segít a gyorsabb felépülésben. Ráadásul a meleg víz hatására a test elkezd endorfint  termeli, ami természetes fájdalomcsillapítóként funkcionál. A test és elme is megnyugszik, így a stressz és nyugtalanság egészségromboló hatását is kiküszöbölheted egy hosszú, forró fürdővel.

A stresszoldás és immunerősítés még hatásosabb ha a kád helyett masszázsmedencében élvezed a meleg fürdő hatását. Itt ugyanis a meleg mellett a pezsgőfürdők masszírozását és az ebből fakadó előnyöket is élvezheted. A gerinc vonalát masszírozó Moto-Massage a tétlenségből fakadó izomfájdalmakat ugyanúgy helyre rakja, mint a túlterhelésből származó kellemetlenségeket.

A jakuzzi mellett szól nagyobb mérete is, ami arra is lehetőséget ad, hogy az egész családdal együtt élvezd a pozitív hatásokat, de ha egy kis én-időre vágysz, akkor is nagyobb helyed lesz a lazuláshoz. Ilyenkor kipróbálhatod a lebegést, ami felszabadító erejű és remek meditációs pozíció. De akár a lakásfogság miatt kialakult mozgásigényedet is kiélheted a vízben. A vízi jóga kifejezetten hasznos a teljes test átmozgatásához, miközben élvezed a masszázsmedence miden pozitív hatását.

Kültéri pezsgőfürdő esetén még a természetről sem kell lemondanod a karantén alatt. Élvezheted a tavasz változatosságát, a friss levegőt és a gyönyörű naplementéket. A masszázsmedence stresszoldó hatását fokozhatod kellemes zenével, a beépített LED fényekkel vagy relaxáló illatkristályokkal. Ezekkel a trükkökkel erősítheted az immunrendszered és a távol tarthatod a stresszt, ami rombolná egészséged!