Nagy terű masszázsmedence, amelyben összejöhet a család

A masszázsmedencék súlya és mérete is gátja lehet annak, hogy egy kisebb teraszon élvezhesd a forró vizes hidromasszázs áldását! Ha nem akarsz lemondani a jakuzzik egészségmegőrző és kapcsolat javító hatásairól, akkor a megoldás a világ legpuhább és legkönnyebb masszázsmedencéje lesz, ami egy belvárosi teraszon is elfér és a család apraja-nagyja biztonsággal használhatja.


A kör alakú Softub masszázsmedence egy teljes értékű, négy évszakos, kültérre is ajánlott jakuzzi, amely nemcsak külalakjával, hanem különleges anyagával is kitűnik a tömegből. A puha tapintású borítást alapvetően jakuzzik thermo tető gyártására használjak, hiszen az anyag kivételes hőtartó képességekkel rendelkezik. Több színben is elérhető és a felülete egy nagyon kellemes, puha, és enyhén összenyomható anyag, ami megkönnyíti a telepítést, hiszen könnyű átvinni az ajtókon, kapukon.

A megjelenése és formája mellett a kialakítása is hívogató, ráadásul rendkívül csendes is, ezért városi környezetbe is maximálisan ajánlható!

A Softub puhaságát nem törik meg éles szélek kívül vagy belül. Könnyű be- és kiszállni a medencébe, és a víz alatt sem rejtőzik semmilyen nehezen látható elem, ami balesetet okozhatna gyerekeknek vagy idősebbeknek. A jakuzzi belső felülete is teljesen sima, az alj pedig ugyancsak finom puha, amin a járás is jól esik.

A székek és fekhelyek kialakítása tehát hiányzik a legtöbb modellből, de emiatt egy jóval nagyobb tér áll rendelkezésre beszélgetéshez, játékhoz vagy akár vízi jógához, sportokhoz. A Softubban összejöhet az egész család, hogy együtt élvezzék a meleg víz lazító erejét és minőségi körülmények között beszélgessenek, kapcsolódjanak.

A többféle méretben elérhető medence persze nem lehetne jakuzzi, valódi hidromasszázzsal, ha hiányoznának belőle a masszázsbefúvók. A medence oldalán található hydro fúvókák állítható erősségük lévén könnyen személyre szabhatóak, hogy megfeleljenek a családtagok eltérő elvárásainak. Ha kell erőteljes masszázst adnak a sporttól megfáradt izmoknak vagy kilazítják a rossz alvás utáni merevséget.

Ezt a medencét kis kertekbe, teraszokra, sőt erkélyekre is teheted, mert annyira könnyű nem igényel külön alapozást vagy előmunkálatokat a telepítése. A (leszerelhető) masszázsmotorral együtt sem nyom 100 kilót a medence, így akár egy személygépkocsival is hazaviheted és este már együtt lazíthat benne a család!

A telepítéshez nincs szükség külön szakemberre, elég csak bedugni a konnektorba és már használatba is veheted. Ennek ellenére a SpaTrend szakemberei segítenek az első lépésekben, hogy felkészülten és minden információ birtokában, nyugodtan élvezhesd az otthoni jakuzzidat!

Ha szeretnél többet megtudni a Softub masszázsmedencékről, ami 1985 óta, Amerika kedvenc mobil jakuzzija, akkor látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe vagy kattintsd ide!