Exkluzív fekete fogkefe férfiaknak- a legjobb útitárs

Aki rendszeresen utazik, megtapasztalta már, mennyire fontos a komfortérzet. A Philips kifejezetten azoknak a férfiaknak készítette legújabb fogkeféjét, akik gyakran hosszú utakra vállalkoznak. Így nem meglepő, hogy a kényelemhez szükséges körülményeiket szerették volna a lehető leghatékonyabbá tenni.A Sonicare Diamond Clean Black Edition azon kívül, hogy exkluzív megjelenésű, tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket a fogakról, és fehérebb fogakat eredményez. A szett tartalmaz egy hozzáillő tokot, pótfejet és a töltéshez szükséges akkumulátort is.Ha jól sejtjük, ti sem bánnátok, ha a mosdótok szélén (vagy a karácsonyfa alatt) várna titeket egy ebből a szériából.


Aki rendszeresen utazik, megtapasztalta már, mennyire fontos a komfortérzet. A Philips kifejezetten azoknak a férfiaknak készítette legújabb fogkeféjét, akik gyakran hosszú utakra vállalkoznak. Így nem meglepő, hogy a kényelemhez szükséges körülményeiket szerették volna a lehető leghatékonyabbá tenni.

A Sonicare Diamond Clean Black Edition azon kívül, hogy exkluzív megjelenésű, tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket a fogakról, és fehérebb fogakat eredményez. A szett tartalmaz egy hozzáillő tokot, pótfejet és a töltéshez szükséges akkumulátort is.

Ha jól sejtjük, ti sem bánnátok, ha a mosdótok szélén (vagy a karácsonyfa alatt) várna titeket egy ebből a szériából.

Címkék: