Palvin Barbi karkötője a telefonodhoz

A magyar modell bemutatta végre a legújabb projektjét, amit már napok óta nyomott, de senki nem tudta, mi az. Elmondjuk!


A magyar modell bemutatta végre a legújabb projektjét, amit már napok óta nyomott, de senki nem tudta, mi az. Elmondjuk!

Palvin Barbi segédkezett egy olyan karkötő létrehozásában, mely segít, ha bajban vagy. Hogyan működik? Csatlakoztatni kell a telefonodhoz (iPhone vagy Android) és le kell tölteni hozzá a We Save Us nevű, ingyenes alkalmazást. Ha ez megvan, akkor már csak reménykedhetsz, hogy sok másik embernél is telepítve van az app, és ha bajban vagy, a segítségedre tudnak sietni. 

 

A kütyü ugyanis arra jó, hogy amint valami baj van, megnyomod (hosszan), és elküldi a GPS koordinátáidat az előre beállított ismerőseidnek és az alkalmazásnak, ami azonnal jelez a felhasználóknak. Hasznos. Főleg, hogy emellett még számos más funkciója is van az egyébként jól kinéző szilikon karkötőnek.

Vezérelni tudja a zenelejátszódat, be tudsz vele csekkolni a Facebook-on és távolról tudod vezérelni vele a fényképező gombját.

 

A kütyü 7 napig bírja egyetlen töltéssel, utána USB-n keresztül "éleszthetjük" fel. Palvin és társa, Králik Attila 100 ezer dollárt szeretnének összegyűjteni az első 2000 darab karkötő elkészítéséhez. Az adományokat az indiegogo.com-on várják. 

eredeti cikk: VIDGET

fotók és videó: www.indiegogo.com

Címkék: