Fűtött télikert egy nap alatt

Amikor a hideg, esős évszak beköszönt a forró nyár után, kénytelenek vagyunk magunk mögött hagyni a természet szépségeit és behúzódni a négy fal köré. Egy fűtött téli kerttel azonban nem kell lemondani a táj változásainak csodálatáról, amit a melegben élvezhetünk, megalkuvások nélkül. Az előregyártott elemekből összeállított Rendon pergolák lehetővé teszik, hogy akár egy nap alatt felépüljön egy téli kert!


A Renson pergolák segítségével egész évben élvezheted a kerted szépségeit, anélkül, hogy aggódnod kellene az aktuális időjárás miatt. Jöhet eső, szél vagy télen akár hó is, a fűtéssel felszerelhető szerkezeteben öröm időt tölteni. A többféle méretben és felszereltséggel vásárolható pergolák teteje lamellás, ami azt jelenti, hogy szép idő esetén felnyitható. Így akár a saját bőrödön élvezheted a napsugár nyalogató érintését, de amikor leesik az első esőcsepp vagy beköszöntenek az igazán hidegek, egy gombnyomással bezárhatod a tetőt, hogy menedéket találj a természet elől. Sőt, a beépített esőérzékelőnek köszönhetően a szerkezet önmagától is becsukódik, ha esőcseppeket érzékel, így a távol léted esetén sem kell tartanod a pergola alatt elhelyezett grillek vagy bútorok épségéért. 

Az esővíz elvezető csatorna a tartólábakban, rejtve helyezkedik el, hogy ne folyjon össze-vissza az eső, amerre szeretne. Az alapvetően nyitott konstrukció oldalfalakkal, beépített világítással, hangrendszerrel és fűtéssel is felszerelhető, így válik belőle egy 4 évszakos téli kert, amely segít majd, hogy ha ki akarsz szakadni a négy fal szorításából. 

Élvezd a természet örökké változó báját saját kertedben, még télen is, anélkül, hogy el kellene hagynod a meleget és biztonságot!