Gazdaságos jakuzzit akarsz? Ezekre figyelj!

A masszázsmedence egy hosszú távú befektetés, ami évekig kísér majd utadon, ezért a vásárlásnál ne csak a masszázsprogramokra figyelj, hanem a gazdaságosságra is. Mitől lesz egyik jakuzzi jobb, mint a másik? Mondunk három dolgot, amire különösen ügyelj!


Hőszigetelés

A jó hőszigetelés elengedhetetlen egy minőségi jakuzzinál, hiszen ez határozza meg azt, hogy mennyi energiát kell a gépeknek a fűtésre fordítaniuk. Ha elszökik a meleg az elégtelen szigetelés miatt, akkor az áramszámla sokkal nagyobb lesz, mint szükséges. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező medencegyártók szerencsére a gazdaságosság felé viszik a fejlesztéseket, így nem csak a masszázsprogramok és jetek újulnak meg időnként, de hőszigetelés és a fűtés is egyre hatékonyabbá válik. A Caldera Spas medencéinél tökéletes hőszigetelésre számíthatsz, ami képes minimális energiahasználat mellett állandó (meleg) hőmérsékleten tartani a víz hőfokát, évszaktól függetlenül. A medence méretétől természetesen függ a végső össze, de még télen is havi 10 ezer forint alatt lesz!

Thermotető

Az alj és az oldalfalak legmodernebb hőszigetelése sem érne sokat, ha nem védenéd felülről is a vizet. Erre szolgál a hőtartó thermotető, ami a legnagyobb párolgási felületnél védi a vizet! A Caldera Spas medencéknél a tetőt a medence gyártója készíti, így azok tökéletesen illeszkednek az egyed jakuzzikhoz. Nincs egy kis játéktér sem, ahol beszökhet a hideg vagy elpárologhat a víz. Így lesz a thermo tető az egyik leghatékonyabb támasza a csekély fogyasztásnak. A medencék ma már természetes, hogy ezzel a kiegészítővel érkeznek, amit mindig tegyél fel, ha éppen nem használod a jakuzzit.

Okos rendszer

A masszázsmedencénél nemcsak a felépítésnél, hanem az elektronikánál is elengedhetetlenül fontos a hatékonyság. Hiába a legjobb alapanyagok, hogyha a rendszer nem képes kihasználni és optimálisan üzemeltetni azt. A Caldera Spas jakuzziknál ilyesmiről szó nincs. A rendszer rendkívül okos, és pontosan tudja, hogyan  őrizze meg a kívánt hőfokot a legkisebb energia falhasználásával. A rendszer úgy van kitalálva, hogy az elsődleges felfűtés után, szinten tartsa a hőfokot, hogy bármikor használhasd a pezsgőfürdőt. Sokkal hatékonyabb így a működése, mintha állandóan kapcsolgatnád ki és be. Sőt, az állandó működés mellett tisztább is marad a víz!

Vásárlás előtt, próbáld ki személyesen, és garantáltan meggyőz majd a technikai felkészültsége a Caldera Spas masszázsmedencéknek!