Újévi relaxálás aromaterápiás jakuzziban

Amikor télen tartósan leesik a hőmérséklet, úgy vágyunk egyre jobban a komfortos melegre. A lakásból azonban időnként muszáj kiszabadulni, így még inkább felértékelődik a kültéri jakuzzi, ami meleggel, masszázzsal és most már aromaterápiával is kecsegtet.


Az AquaFinesse újévi ajándékcsomagjával már te is elmenekülhetsz a mínuszok elől a meleg, kényeztető és illatos vízbe. A jakuzzik vizét tisztán tartó, környezetkímélő adalékanyag leveszi a válladról a víz kémiai egyensúlyának kényes beállítását és illatos, hívogató fürdővé változtatja a vizet. Ha most veszel két AquaFinesse víztisztító csomagot, akkor egy Spa Deluxe aromaválogatást kapsz ajándékba.

A négy illatot tartalmazó kristályok teljesen kompatibilisek a jakuzzival, nem okoznak zavart a kémiai egyensúlyban, nem roncsolják az érzékeny technológiát és nem irritálják a bőrt sem.

A kristályok segítségével aromaterápiás hidromasszázzsá változtathatod a jakuzzizást, ami a testnek, a bőrnek és a léleknek is jót tesz. Szórj egy keveset a vízbe és merülj el az illatos vízben egy kis stresszoldásra.

Töltődj fel az új év kezdetén, és kezd kipihentebben a 2022-t. A minden érzékszervet egyaránt kényeztető fürdő teljessé tételéhez kortyold el kedvenc italodat a medencében, és ki sem akarsz majd szállni a víz meleg öleléséből!

Az akció csak online rendelés esetén érvényes!