Hármas szűréssel hódít a HotSring masszázsmedence

A legmodernebb masszázsmedencék között elsőre nehéz választani, mert mindegyikük változatos masszázsprogramokkal, színes világítással, kényelmes belső térrel rendelkezik. Ha megvizsgáljuk a szűréstechnikát akkor hamar elválik az ocsú a búzától!


A masszázsmedencében hónapokig áll ugyanaz a víz, amelyet esetenként többen is használnak egyszerre, ezért a hőszigetelés és jetkiosztás mellett kiemelt szerepet kell szentelni a szűrőrendszerek tanulmányozásának. Különösen vásárlás előtt érdemes utána járni, hogy melyik medence mit tud ezen a fronton.

A Hotspring fejlesztői semmit nem bíztak a véletlenre, egyszerre három oldalról támadják a vízbe bekerülő organizmusokat, hogy minél tovább tiszta és friss maradjon a víz.

A HotSpring medencék no-bypass rendszerű 100%-os szűrési technikát használnál, amelyek folyamatosan tisztítanak. Még a masszázsprogramok alatt is minden csepp víz átmegy a szűrőkön, hogy sehol ne bújhassanak el a baktériumok.

Ezt a technikát ezüst kolloid patron egészíti ki, amelyből folyamatosan oldódik ki a vízfertőtlenítő hatású ezüst és fokozza az állandó védettség szintjét.

Harmadik védőbástyaként az automata óronfejlesztő szolgál, aminek ugyancsak fertőtlenítő hatása van. Az utóbbi kettő teljesen önműködő, így semmilyen plusz feladatot nem rónak az üzemeltetőre. Nincs más hátra, mint élvezni a kristálytiszta, friss, illatos vizet. Lehetőleg minél többször.