Távirányító teraszmelegítőkhöz

A teraszmelegítővel kitolhatod a a meleg évszakok határait, és a hűvös őszben, hideg télben is élvezheted a teraszt. A nyílt lánggal dolgozó melegítők nemcsak kellemes meleget árasztanak, de látványelemként is emelik a terasz vagy a kert fényét.


Az egyszerűen, általában gázpalackkal működő teraszmelegítők sokáig csak a sarokban állva, szinte a háttérben megbújva végezték áldásos munkájukat. Az Italkero cég azonban kiemelte ezeket az eszközöket a sötét szegletekből és show elemként értelmezte újjá a melegítőket.

Az Italkero melegítői világítanak, üveg mögé zárt lángoszlopukkal nagyon hangulatosak, és a különleges kiegészítőkkel még sokoldalúbbá váltak. Az egyik legnépszerűbb kiegészítő a lángoszlopot körülölelő rácsokra szerelhető kávézóasztal, amely rakodófelületként is kitűnően szolgál, így a kert alapvetően bútoroktól mentes részébe is elviszi a nagyon is hasznos asztalt.

A könnyebb kezelhetőségért pedig egy távirányítót is piacra dobtak, hogy ne csak manuálisan, hanem a távolból is szabályozhasd készüléket. A ki- és bekapcsolás mellett a hőfok és a láng állításához sem kell a gép közelébe lépni, mostantól azt a távolból is megteheted, hogy mikor kimész a hidegbe, már egy melegebb terasz várjon.