Hidroterápia: A Hot Spring masszázsmedencék lelke

A meleg vizes fürdőzés jótékony hatásait már hosszú évszázadok óta ismerjük, s használjuk előszeretettel a mindennapokban is. És miként tudja ezt az élményt még magasabb szintre emelni egy magas teljesítményű masszázsmedence?


A Hot Spring berendezéseinek kialakításakor arra is nagy gondot fordítottak a szakemberek, hogy az erőteljes vízsugarakkal operáló jetek a legnagyobb terhelés alatt álló izomcsoportok ellazításában is segítséget nyújtsanak.

A masszázsmedencében töltött idő alatt ellazulhat testünk, a pozitív élettani hatások között pedig a vérkeringés serkentése, a krónikus izom, vagy ízületi fájdalom enyhítése és a mentális feszültség feloldása is szerepel.

Októberben ön is könnyedén rátalálhat álmai masszázsmedencéjére: a SpaTrend szakemberei egészen a hónap végéig szezonális ajánlatokkal várják az érdeklődőket. További részletekért kattintson a weboldalra, vagy látogasson el személyesen az ürömi bemutatóterembe, ahol élőben is megtekintheti a Hot Spring masszázsmedencék széles választékát.

Címkék: