Úszó tálcával elkerülheted a medencébe hulló morzsákat

A lágyan simogató vízben ülve a friss levegőn, miközben lazító masszázs oldja az egész napos feszültséget az izmokban a luxus esszenciája. Az élmény azonban még tovább fokozható, ha a érzékszervek közül az ízlelést is bevonod. Vidd magaddal a kedvenc italodat, harapni valódat a medencébe anélkül, hogy a morzsák miatt kellene aggódnod.


A medencés relaxálás a luxusból a dekadencia fellegvárává változik, ha egy finom pohár itallal és kedvenc gyümölcseiddel kényezteted az érzékeidet. Emelj egyet a jakuzzizás élvezeti értékén és aggodalom nélkül igyál-egyél a medencében. Ebben segít a Spa Bar úszótálca, ami a kezed ügyébe lebegteti a finomságokat, hogy ne kelljen kiszállni vagy nyújtózkodni a falatokért.

A tálca mélyített rekeszeiben biztonsággal megülnek az üvegek, palackok és pohara, így nem kell attól tartanod, hogy azok a vízben kötnek ki. A víz tisztaságát és kényes kémiai egyensúlyát is megőrizheted a tálca segítségével, ami nem billeg, nem borul fel, hanem stabilan megül a víz felszínén.

Ha mégsem szeretnéd a vízen úsztatni a Spa Bar tálcát, akkor a medence szélére is stabilan felületheted. A tálca ugyanis levegő mellett vízzel is feltölthető, hogy kellő súlyra tegyen szert és biztosan ne boruljon bele a medencébe az oldalfalról.

Használd ki ezt az egyszerű kiegészítőt és változtasd királyi élménnyé a fürdőzést! Pezsgőzz a kedveseddel, borozgass a barátokkal vagy üdítőzz a gyerekekkel úgy, hogy ki sem kell szállnod a vízből!