Időjárásálló kávézóasztal teraszra

A kávézás vagy egy finom tea elfogyasztása már-már rituális elfoglaltság, ami segít a reggeli indulásban vagy a nap levezetésében. A négy falat elhagyva, lépjen ki a természetbe és fogyassza serkentőjét a teraszon vagy kertjében. Így ez a 10 perc igazi felüdüléssé válik majd.


A kültéri kávézáshoz kell egy kis kuckó is, ahol egy rövid időre elmenekülhetünk a napi pörgés elől. Kényelmes szék és egy stabil asztal, ami bírja a változatos időjárást. Ez utóbbit kínálja a Vernazza kávézóasztal, ez a színében és anyagában is jól eltalált kerti bútor.

Polyrattan anyaga ellenáll a cudar időjárásnak is, legyen esős tavasz vagy szeszélyes nyár. Ívelt lábai és alsó rakodó része stabil tartást ad, üveg borítása pedig egyenes felületet, amin megáll a pohár, a csésze és a dekorációs váza is. Az asztal természetesnek ható anyaga, színe, jól illeszkedik zöld övezetbe, ugyanakkor feldobhatja vele városi környezetét is.

Az alsó rakodón megpihenhetnek az újságok, de egy jó könyv is helyet kaphat, ha szeretné a kávézás perceit tovább nyújtani és lopni még egy kis én-időt, mielőtt beindulna a napi hajtás.