Könnyen adagolható környezetbarát víztisztító nyári pancsoláshoz

A nyári nagy melegben nemcsak a gyakoribb használat miatt koszolódik jobban a medencék vize, hanem a napfény hatására is gyorsabban szaporodnak az algák és egyéb mikroorganizmusok. A víz felülete hamar zavarosság, a medence fala pedig nyálkássá válik. Az állandó vízcserét megelőzheti az AquaFinesse tisztító tablettájával.


A Pool Puck egy könnyen, tabletta formában adagolható készítmény, ami a legnagyobb melegben és éles napsütésben is kiválóan végzi víztisztító munkáját. Feloldja a vízfelszínen lebegő biofilm réteget, amitől a víz újra átlátható, kristálytiszta lesz. Összetétele maximálisan környezetkímélő, így az érzékeny bőrűek számára sem jelent majd kellemetlenséget a Pool Puck-kal tisztított vízben tartózkodni huzamosabb ideig. Használata könnyű és nem időrabló, ráadásul alkalmazása lecsökkenti a víztisztításra szánt időt. Hogyan?

A készítmény már önmagában vízlágyító hatású, ami csökkenti a kalcium lerakódások megjelenését és beállítja a víz pH értékét is, így ezen szerek külön használatára nem lesz szükség. És mivel adagolására csak heti egyszer van szükség, a napi vízminőség méréseket is elhagyhatja. Plusz feladatok nélkül, élvezze medencéjét családjával, barátaival!