Katus Attila wellnessről, egészségről

A wellness és kültéri kikapcsolódás témakörének szentelt SpaTrend Expo Live hatodik napján Katus Attila volt a rendezvény vendége. Vele beszélgettek a terveiről, a wellnessről és a stressz ártalmas hatásairól.


A stressz egyre nagyobb szerephez jut az életünkben, amely rombolja a mentális és fizikális egészséget is. Ma már a stressz az első számú lelki oka a megbetegedések sokaságának, kezdve az idő előtti öregedéstől egészen a szervi problémákig. Hogyan lehet a stresszt kiiktatni vagy legalábbis minimálisra csökkenteni, főleg a mostanihoz hasonló, embert próbáló időszakban? Erről beszélgettek Katus Attilával, aki saját tapasztalatai mellett, tanácsokkal is szolgál.

Nézd meg te is a videóban, hogyan alkalmazkodik az egészség és mozgás fontosságáért dolgozó Katus Attila a bezártsághoz és milyen módszerekkel küzdhetsz te is a stressz ellen! A szaunázás, a jakuzzi használat és általában a víz jótékony hatásai mellett szóba kerül a társas kapcsolatok javításának fontossága és a természet, friss levegő, önmagában is gyógyító hatása.

Őrizd meg te is a jó kedélyed és ne hagyd, hogy a bezártság elriasszon a rendszeres mozgástól! Ha érdekel az egészséges életmód és többet szeretnél megtudni a kültéri kikapcsolódásról, grillezésről, kerti bútorokról, nézd vissza a SpaTrend Expo Live videóit!