Puha falú medence profi hidromasszázzsal

A Softub jakuzzik segítségével élvezheted a puha falú medencék minden előnyét anélkül, hogy le kellene mondanod a meleg víz és a hidromasszázs terápiás hatásáról. Kis vagy nehezen megközelíthető helyre is ideális ez a típus, ami strapabíró, csendes, energiatakarékos és bárki egyszerűen telepítheti.


A masszázsmedencék legújabb generációja egy olyan puha falú, hőszigetelő anyaggal burkolt medence, amelynek költségkímélő a fenntartása, egyszerű a vízkezelése és bárminemű előkészület nélkül is telepíthető. A Softub kerek formája és puha, enyhén összenyomható anyaga segít abban, hogy bárhova könnyen elvidd medencét a kertedben vagy teraszodon. Guríthatod, de akár meg is emelheted, mert víz nélkül egy ember is elbírja. A motor leszerelhető, hogy még egyszerűbb legyen a szállítása, amit egyébként egy személyautóval is megtehetsz.

Telepítéséhez nem szükséges hosszadalmas előkészület vagy nagy átalakítás, egyszerűen lerakod egy egyenes felületre, feltöltöd vízzel és bedugod a konnektorba. Telepítése így nem bonyolultabb egy felfújható medencéénél, de a tudása már messze meghaladja azt. A Softub ugyanis egy teljes értékű masszázsmedence, annak minden terápiás előnyével! 

Erős, víz és levegő keverékkel dolgozó befúvói kellemesen masszírozzák az izmokat, a víz hőfokát egyszerűen szabályozhatod és rendkívül kedvező áron állíthatod elő. A különböző méretben elérhető jakuzzi egyik legnépszerűbb modellje a Softub Legend. Ez egy 3-4 személy számára kényelmes masszázsmedence 5 befúvóval és fényterápiás LED világítással is rendelkezik. Mindent tud tehát, amit elvársz egy profi masszázsmedencétől, de ezt a puha falú medencék mobilitásával ötvözi. Mivel ez a medence nem helyzet kötött, ezért akár a nyaralásra is magatokkal viheted, hogy mindig ott legyen a hangulatos, lazító masszázsterápia az egész család számára. A külseje és belseje is puha és nincsenek benne víz alatti, alig látható részek, ezért a nehezen mozgó idősek vagy az örökmozgó gyerekek mellé is ideális.

Ha tehát egy csendes, hatékony és minden korosztály által örömmel használható masszázsmedencét keresel, de még nem vagy biztos a helyében, akkor is érdemes a Softub Legendre szavaznod. Ezt akár feltöltésenként is átrakhatod a kert másik részére.

Egy fárasztó és stresszes nap kipihenésére nincs is jobb, mint egy lazító meleg fürdő, amit újabb szintre emelhetsz a kimerült izmok ellazításával. Ezt kínálja ez a különleges masszázsmedence is!