Puha falú medence a hidromasszázs erejével

A puha falú medencék minden előnyét élvezheted anélkül, hogy le kellene mondanod a meleg víz és a hidromasszázs terápiás hatásáról. Kis vagy nehezen megközelíthető helyre is ideális a Softub, amit bárki egyszerűen telepíthet.


A masszázsmedencék legújabb generációja egy olyan puha falú, hőszigetelő anyaggal burkolt medence, amelynek költségkímélő a fenntartása, egyszerű a vízkezelése és bárminemű előkészület nélkül is telepíthető. A nagyon könnyű medencét víz nélkül egy ember is elbírja, személyautóval is hazaszállítható és bármikor átpakolható a kert vagy a terasz más részére. Akár a nyaralódba is magaddal viheted, hogy minden körülmények között élvezhesd a meleg vizes hidromasszázs egészségügyi előnyeit.

Ha egy csendes, hatékony és az egész család számára örömmel használható masszázsmedencét keresel, de még nem vagy biztos a helyében, akkor is érdemes a Softub mellett dönteni, mert akár feltöltésenként is változtathatod a helyét. Mivel a külseje és belseje is puha és nincsenek benne víz alatti, alig látható részek, ezért a nehezen mozgó idősek vagy az örökmozgó gyerekek mellé is ideális.

Egy fárasztó és stresszes nap kipihenésére nincs is jobb, mint egy lazító meleg fürdő, amit a kimerült izmok ellazításával fokozva élvezhetsz egyedül vagy szeretteit megnyugtató közelségében.