BMW minőség a masszázsmedencék piacán

A jakuzzi masszázsélményét nehéz fokozni, de a BMW dizájn csapata elfogadta a kihívást és olyan külső és belső ráncfelvarrást vitt véghez 2014-ben a HotSpring modelleken, amelynek időtálló luxus, kényelem és praktikus elegancia lett az eredménye!


A masszázsmedencés élményhez legalább annyira hozzátartozik a megnyugtató világítás, a csobogó víz hangja és friss illata, mint az erőteljes masszázs. Ezen kívül nem szabad lebecsülni az ülések kényelmét, a megfelelő helyre irányuló befúvókat vagy a fejtámaszok puhaságát, formáját. Ezernyi apró, de a felejthetetlen élmény szempontjából elengedhetetlen részlet, amelyre elsőként talán nem is fordítunk kellő figyelmet. Szerencsére a BMW tervezői megtették helyettünk, így létrehozva a jakuzzik legújabb generációját. Less be a kulisszák mögé a videóban!

Az idei SpaTrend Expo Live különlegessége volt, hogy minden programot, grillsütést és eseményt élőben követhettek az érdeklődők, és a rendezvény végeztével is bármikor visszanézheted a számodra legérdekesebb témákat. A fenti videóban láthatod, hogy milyen pluszokat ad egy jakuzzi a pezsgőfürdőhöz képes és a saját szemeddel győződhetsz meg róla, hogy milyen látványos, hatékony és meggyőző teljesítménnyel hódít a HotSpring medencék legújabb sorozata.