3 népszerű kerti bútor irányzat

Egy jól berendezett terasz szerves része lesz otthonodnak, ahol minőségi időt tölthetsz az év nagy részében. Hogy sikerüljön megtalálnod a hosszú távon is élhető tér bútorait, jöjjön 3 népszerű kerti bútor trend, amivel nem lőhetsz mellé!


Romantikus

Elegáns, de mégis hangulatos hatást keltenek a fonott kialakítású kerti bútorok. Ezek között ott találod a polyrattan bútorokat, amelyek kinézetükben és kialakításukban is hűen követik a rattan bútorok jól ismert formavilágát. A sérülékeny vékony fa helyett azonban erős és az esőnek, szélnek és napsütésnek is ellenálló műanyagból készülnek a szálak.

A fonott kidolgozás annyira népszerű, hogy a klasszikus rattan mellett egyre több szövet fonatos fotellel és kanapéval is találkozhatsz. A rugalmas, kényelmes és elegáns bútorok barátságos hangulatot sugároznak, ami elengedhetetlen egy kellemes teraszon.

Otthonos

Ha a nappalik otthonosságát szeretnéd viszont látni a teraszodon is, akkor a vastag párnázattal ellátott szövetbútorokra érdemes koncentrálnod. Ezek (akárcsak a fonott bútorok) speciális, időjárásálló textilből készülnek, ezért ellenállnak a kültéri viszonyoknak.

A minőségi bútorok szövetei nem fakulnak, roncsolódnak vagy szakadnak egykönnyen és a vizet is taszítják, hogy az eső se legyen akadálya a terasz élvezetének. A GardenTrend kínálatában található szövetbútorok gyorsan száradó szivacsa és vízlepergető anyaga révén egész évben kint hagyhatod őket a kertben!

Minimalista

Az egyszerű formák és a könnyed megjelenést preferáló terasz tulajdonosok számára az alumínium vázas bútorok jelenthetnek hosszú távú megoldást. Ezeknél nem kell a rozsdásodástól tartanod, súlyuk csekély, ezért könnyen mozgathatóak és kényelmes párnázatuknak köszönhetően nem kell lemondanod a maximális kényelemről sem.

Minimalista és kisebb méretű terekbe ideális választás ez a típus, mert nem nyomja agyon a teret!

Tudj meg még többet a minőségi kerti bútorok sokoldalúságáról és előnyeiről a GardenTrend segítségével!