Kerek masszmásszázsmedence, nemcsak lovagoknak!

A masszázsmedencék eltérő formái más-más előnyökkel rendelkeznek, de ha még vásárlás előtt áll, akkor nehéz eldönteni, hogy melyik lesz a befutó. A kerek medencével a kis hellyel rendelkezők járnak a legjobban!


A kör alakú masszázsmedencék a legjobb helykihasználók, kis helyen is elférnek és könnyen körbejárhatóak. Szerényebb méretük miatt általában a súlyuk is csekélyebb. Különösen igaz ez a FreeFlow Aptos kör alakú medencére, amely mindössze 163 kg víz nélkül. Teraszokra, sőt erkélyekre is ideális választás ezáltal, akár nagyobb családok számára is.

Az Aptos 5 fő számára nyújt kényelmes kikapcsolódási lehetőséget, amihez 18 jet és egy whirpool jet járul hozzá. A kör alak egyetlen igazi hátránya, hogy a lábak számára nincs akkora hely, de az Aptos méretei lehetővé teszik, hogy az öt fő esetén se tűnjön zsúfoltnak. Ha kis helyen szeretne egyszerűen és kényelmesen használható masszázsmedencét, akkor a telepítést nem igénylő, azonnal birtokba vehető FreeFlow önnek való!

hat napon át tartó Black Friday keretein belül most ön is rátalálhat álmai masszázsmedencéjére: november 19. és 24. között különleges akciókkal várja önt a SpaTrend! Rendezze be saját wellness terét, s találja meg az otthonához leginkább illő kiegészítőket a prémium minőségű jakuzzik, kerti bútorok, grillek, árnyékolók és szaunák világában.